łloohohohoho polizei

freeride
Kontakt:

łloohohohoho polizei

Post autor: freeride »

normalnie jade se dzis ulica na street'cie i pedzese patrze skrzyzowanie to ja szybciej i na czerwonym orzez skrzyzowanko xup'a normalnie i wypas zatrzymuje sie zeby na kumpla zaczekac a tu polizei podchodza i mnie spisali normanlnie se nooooochcieli mi mandat wjebac ale zagadalem porozmawialismy se tak i luzzzzzzzzzz heheheh szkoda ze nie byli na rowerach :D

PS.o to ich txt:''no chlopie jechales tak ze nie dalo sie ciebie nie zauwazyć''
musialem wam to napisac :]
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
Karol85
Kontakt:

Post autor: Karol85 »

I dałeś sie złapać. :-D osz ty ja bym uciekał ;-P
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
Dasiek
Kontakt:

Post autor: Dasiek »

Oj Krakol..... Dorwali by cie a wtedy bys mial..........źle by było z tobą:)
A jak taki kozak jestes to zrob to i na kręć!
Chętnie pooglądam!
freeride
Kontakt:

no gdyby byli na rowerach to by byl hard core ale wypas ale mnie otoczyli normalnie i nie moglem kazali zsiasc z roweru ale spoko bylo
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
lukas
Kontakt:

Post autor: lukas »

no kurcze niedawno smigalem z kolegami wieczorkiem i dziczelismy po miescie jak dzikie dziki i nic, wracajac w strone domu mamy taka fajna serie schodow i po ostatnich laduje sie na asfalcie. godz 22 cisza jak makiem zasial i skacze z ostatnich schodow zatrzymuje sie i czekam na fumfli patrze a tu nadjezdza radiowoz, nie dalem sie zlapac:) ale duzo nie brakowalo a ktorys z kumpli musial by wyciagnac mentosa i przez ich swiniowoz przejechac, dziekuje im za to ze nie wyskoczyli do nas tylko zwolnili a nawet zatrzymali sie przed tymi schodami. a tak apropos policji: nic do nich nie mam, taka praca, wydaje mi sie ze nie nalezy sie stawiac bo jacy sa tacy sa ale sa pamietliwi
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=21051
pageup
Kontakt:

Post autor: pageup »

hehe policja zazwyczaj tak jest spoko da sie dogadać :)
http://www.freeride.j.com.pl
http://tiny.pl/qr55 - w powietrzu :)
Karol85
Kontakt:

Post autor: Karol85 »

Jchłopaki ja żartowałem :)
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
freeride
Kontakt:

no ludzie up up up up no taka przygoede mialem hahaha :)
Podpis:
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

no sa spoko niektorzy ale sa tez takie pizdy ja na przyklad jak przejezdzam po chodniku nieraz to jest jeden koles co mnie ciagle kaze zsiasc i prowadzic albo jechac pod prad :) ale **** teraz jezdze po ulicy i mam go w dupie :)
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

ja tez wyobraz sobie jezdze po ulicy he :D

a swoich przygod z policajami mialem sporo ale nie wiem czy sa ok jak ich widzialem byli niezle wkurzeni ze im uciekam.

ale raz mialem przypala ! w centrum handlowym wskakiwalem na shcodki z baniaka i grala muza w walkmenie no i 1 2 3 wskoczylem patrze a tu grupka ochronaizy za mna biegnie i cos krzyczy mowie se 3ba spierdzielac lol ;[ no i uciekam niestety spanikowalem i zlapalem snejka kurde jeszcze sie wyjebalem bo mi tylnie kolo w poslizg wpadlo no i *** zatrzymali mnie i gadaja wzywamy policje no jednak pogadalem i bylo spoko przygoda skonczyla sie pogieta felga i snajkiem heeh lol
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

nasi kochani psyjaciele ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

kto co jacy przyjaciele :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
<<MASA>>
Kontakt:

Post autor: <<MASA>> »

no ja juz mielam kilka akcji z palami
ale najbardziej mnie rozjebalo takie cos:
Skakalem ze schodow bez kasku. Amor mi sie zlamal i przyjebalem ryjem w kostke brukowa, karetka mnie zgarnela do szpitala itd a mojemu ojcu wjebali mandat za mnie za jezdzenie po chodniku 50 zl Debile.
www.masa.piwko.pl/masa2.jpg
Rower ??? A co to ??
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

daj spokoj :) ile razmy mnie zatrzymali za to ze przjechalem na czrewonym swietle ale poki co nie masz 18 wiec mozna na nich gwizdac bo nie moga mandatu wypisac :D ja juz mam 19 weiec uwarzac trzeba :) mialem ciekawsze przygodu z policjia ale szaaa.pozdr
www.mm-foto.pl
pałka13
Kontakt:

Post autor: pałka13 »

u mnie w Tychach to ja na luzie na czerwonym a pały stoja na skrzyżowaniu i nic albo jade na tylnim pod prąd i nic
freeride
Kontakt:

hoho ale zescie wyskoczyli z tym topicem moim kurde myslalem ze ju go nie ma :)
Podpis:
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

wezscie lepiej uwazajcie na czerwone swiatla:) raz jak banego z kraweznika zrobilem to na masce samochodu wyladowalem:) nba dodatek babka widzac ze "cos"(ja:)) ma na masce dala ostro po heblach i na srodku skrzyzowania wyladowalem:) niezle bolalo:) wiec lepiej uwazac:)
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

no i kask kupcie !!!! bo mnie kiedys kobita ( bo coz innego nie umie jezdzic...:P ) potracila i bylem w szpitalu :( do tej pory mam slad i bede mial do konca zycia....:|
www.mm-foto.pl
ODPOWIEDZ