łloohohohoho polizei
łloohohohoho polizei
normalnie jade se dzis ulica na street'cie i pedzese patrze skrzyzowanie to ja szybciej i na czerwonym orzez skrzyzowanko xup'a normalnie i wypas zatrzymuje sie zeby na kumpla zaczekac a tu polizei podchodza i mnie spisali normanlnie se nooooochcieli mi mandat wjebac ale zagadalem porozmawialismy se tak i luzzzzzzzzzz heheheh szkoda ze nie byli na rowerach :D
PS.o to ich txt:''no chlopie jechales tak ze nie dalo sie ciebie nie zauwazyć''
musialem wam to napisac :]
PS.o to ich txt:''no chlopie jechales tak ze nie dalo sie ciebie nie zauwazyć''
musialem wam to napisac :]
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
no kurcze niedawno smigalem z kolegami wieczorkiem i dziczelismy po miescie jak dzikie dziki i nic, wracajac w strone domu mamy taka fajna serie schodow i po ostatnich laduje sie na asfalcie. godz 22 cisza jak makiem zasial i skacze z ostatnich schodow zatrzymuje sie i czekam na fumfli patrze a tu nadjezdza radiowoz, nie dalem sie zlapac:) ale duzo nie brakowalo a ktorys z kumpli musial by wyciagnac mentosa i przez ich swiniowoz przejechac, dziekuje im za to ze nie wyskoczyli do nas tylko zwolnili a nawet zatrzymali sie przed tymi schodami. a tak apropos policji: nic do nich nie mam, taka praca, wydaje mi sie ze nie nalezy sie stawiac bo jacy sa tacy sa ale sa pamietliwi
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=21051
-
- Kontakt:
ja tez wyobraz sobie jezdze po ulicy he :D
a swoich przygod z policajami mialem sporo ale nie wiem czy sa ok jak ich widzialem byli niezle wkurzeni ze im uciekam.
ale raz mialem przypala ! w centrum handlowym wskakiwalem na shcodki z baniaka i grala muza w walkmenie no i 1 2 3 wskoczylem patrze a tu grupka ochronaizy za mna biegnie i cos krzyczy mowie se 3ba spierdzielac lol ;[ no i uciekam niestety spanikowalem i zlapalem snejka kurde jeszcze sie wyjebalem bo mi tylnie kolo w poslizg wpadlo no i *** zatrzymali mnie i gadaja wzywamy policje no jednak pogadalem i bylo spoko przygoda skonczyla sie pogieta felga i snajkiem heeh lol
a swoich przygod z policajami mialem sporo ale nie wiem czy sa ok jak ich widzialem byli niezle wkurzeni ze im uciekam.
ale raz mialem przypala ! w centrum handlowym wskakiwalem na shcodki z baniaka i grala muza w walkmenie no i 1 2 3 wskoczylem patrze a tu grupka ochronaizy za mna biegnie i cos krzyczy mowie se 3ba spierdzielac lol ;[ no i uciekam niestety spanikowalem i zlapalem snejka kurde jeszcze sie wyjebalem bo mi tylnie kolo w poslizg wpadlo no i *** zatrzymali mnie i gadaja wzywamy policje no jednak pogadalem i bylo spoko przygoda skonczyla sie pogieta felga i snajkiem heeh lol
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
no ja juz mielam kilka akcji z palami
ale najbardziej mnie rozjebalo takie cos:
Skakalem ze schodow bez kasku. Amor mi sie zlamal i przyjebalem ryjem w kostke brukowa, karetka mnie zgarnela do szpitala itd a mojemu ojcu wjebali mandat za mnie za jezdzenie po chodniku 50 zl Debile.
www.masa.piwko.pl/masa2.jpg
ale najbardziej mnie rozjebalo takie cos:
Skakalem ze schodow bez kasku. Amor mi sie zlamal i przyjebalem ryjem w kostke brukowa, karetka mnie zgarnela do szpitala itd a mojemu ojcu wjebali mandat za mnie za jezdzenie po chodniku 50 zl Debile.
www.masa.piwko.pl/masa2.jpg
Rower ??? A co to ??