Orientuje się ktoś czy do ramy Kross Sign DS "15" wejdzie opona Vee Rubber ninja 2,65?
I czy rama ta nadaje się do strettu?
Rama Kross Sign DS "15" i Vee Rubber ninja 2,65
Do streetu z oponami 2,65 jest idealna..... whipy same się robią
Opona raczej nie wejdzie, nawet jak tak to na styk, na błocie będzie się blokować, chyba że street jeździsz to nie
A do streetu to jeżeli jej jeszcze nie kupiłeś to się nie nadaje, a jeżeli już ją masz to od biedy ujdzie na sam początek z amorem 100, bo ze sztywnym złe geo będzie, a w miare przypływu skilla potrzebna będzie zmiana bo to jednak krowa jest straszna wporównaniu do streetówek.

Opona raczej nie wejdzie, nawet jak tak to na styk, na błocie będzie się blokować, chyba że street jeździsz to nie

ta opona jest beznadziejna :P bardzo kiepska przyczepność, ciężka i do tego trudno ją założyć i zdjąć z obręczy. Szkoda kasy i nerwów po prostu. Tym bardziej że zupełnie nie jest to opona do streetu.
http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
miałem te opony już w 2 rowerach i może i się średnio trzymają w terenie ale do skakanie ze schodów moim zdaniem są świetne bo bardzo wytrzymałe i na czym nie lądowałem to mi się jeszcze nigdy nie przebiły.
W temacie chodzi mi głownie czy wejdą do tej ramki (jeszcze jej nie kupiłem) i czy ramka ujdzie
W temacie chodzi mi głownie czy wejdą do tej ramki (jeszcze jej nie kupiłem) i czy ramka ujdzie