Dobra, a coś słyszałem o tym że ebay nie daje właśnie ci zabezpieczeń tak jak jest w przypadku allegro, takie zabezpieczenie oferuję Paypal. Tak słyszałem, a jak jest realnie to niech się wypowie ktoś bardzo dobrze orientujący się w tym temacie. Sam jestem ciekawy, ponieważ chciałbym sobie sprowadzić cały rower i nie wiem czy taniej mnie nie wyjdzie kupno w PL.lubella pisze:Osobiście polecam zakupy przez ebay bo wtedy masz dużą szanse na odzyskanie kasy w razie przekrętu. Ewentualnie możesz poprosić użytkownika PB żeby wystawił ci aukcje na ebay.
Podpinam się pod temat. Obcokrajowiec chce kupić ode mnie ramę i ofreuje tranzakcje przez Paypal..proXof pisze:Dobra, a coś słyszałem o tym że ebay nie daje właśnie ci zabezpieczeń tak jak jest w przypadku allegro, takie zabezpieczenie oferuję Paypal. Tak słyszałem, a jak jest realnie to niech się wypowie ktoś bardzo dobrze orientujący się w tym temacie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości