Problem z korba Holzfellera.
mateusz54 spoko, kasy pewnie już nie odzyskam. Chce dowieść, że Konrad jest oszustem i po raz któryś robi kogoś w balona. A co do Harendy, to byłem tam pierwszy raz. I tak się składa że hop nie latałem w pierwszych przejazdach. Ogólnie pierwsze przejazdy na nieznanej trasie są zapoznawcze, chyba sie zgodzisz z tym?
Uff mialem sie nie wypowiadac w tematach Konrada ale juz wytrzymac nie moge. Romo powiedz mi jaka masz wielka wade wzroku ze nie zauwazyles tak pierdolnego pekniecia? ja ogladam towar ktory do mnie przyjdzie wielokrotnie i jesli sa problemy zglaszam je OD RAZU! a nie po trzech tygodniach i usiluje z drugiej osoby ciula zrobic. a Takiej rysy/pekniecia sory trudno nie zauwazyc. Jak ktos slusznie napisal zwrot przysluguje w ciagu 14 dni sprawe zalatwiasz po miesiacu to sory gregory, poza tym Konrad chcial oddac CI kase? chcial, wiec skoncz ********* glupoty ze chcesz dowiezc jakim to on jest oszustem. Pozdro
Pierwsza osoba która doczytała się sensu tego tematu. FraQ tak jak mówisz. Jest opis i jest wyraźnie napisane , że korba jest bez wad. Potem w rozmowie rozmowie po raz drugi zostałem zapewniony , że jest tak jak napisał w opisie czyli korba jest bez wad. Tak w ogóle to tak jak pisałem wcześniej. Nie muszę być znawcą pęknięć żeby określić czy to rysa czy pęknięcie. Jest opis i jest jasno napisane -> bez wad. A samo pęknięcie wygląda naprawdę jak rysa, zdjęcie które dodałem jako drugie w jakimś stopniu ukazuje że jest tak jak mówię.
Nie widziałeś wady po kupnie no jak mogłeś przykręcając korbe nie zobaczyć tego? Dla mnie sprawa jest teraz prosta, nawet jeśli to już było to tylko Twoje niedopatrzenie że nie znalazłeś tego po otwarciu paczki. Nie chce stawac po niczyjej stronie no ale zdrowy rozsądek tego wymaga.
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
www.nocuje.net
Romo Jestes czlowieku nienormalny, na zdjeciu widzisz pekniecie a w realu nie? Przepraszam ale brak mi slow.
Przysiegam ze gdybys napisal do mnie po kilku dniach oddal bym ci i za wysylke i za korbe, nie chciales jej zwrocic..
Teraz cos wam powiem, skoro jestem taki zly, zapytajcie goscia z okolic krakowa jak pomoglem mu odzyskac rower ktory mu skradziono, albo akcja z kradzionym rowerem ktory lezal sobie w Janowcach 10km odemnie (wlasciciel do tej pory jest mi winien 0,7) Wiele razy to mnie ktos probowal oszukac - akcja z demo 8 - temat nizej, fox 40, kilka boxxerow, kilka innych peknietych ram. Sprzedaje i sciagam caly czas b duzo sprzetu, ale gwarantuje i daje SLOWO HONORU ze korba nie byla uszkodzona, bo zobaczyl bym to uszkodzenie a bez obrazy, 80zl to dla mnie tankowanie na 2 dni, i nigdy nie bawil bym sie w zabawe z idiotami za takie pieniadze.
Pisze pewnie bez ladu i skladu, ale moze uda mi sie przekazac o co chodzi.
Przysiegam ze gdybys napisal do mnie po kilku dniach oddal bym ci i za wysylke i za korbe, nie chciales jej zwrocic..
Teraz cos wam powiem, skoro jestem taki zly, zapytajcie goscia z okolic krakowa jak pomoglem mu odzyskac rower ktory mu skradziono, albo akcja z kradzionym rowerem ktory lezal sobie w Janowcach 10km odemnie (wlasciciel do tej pory jest mi winien 0,7) Wiele razy to mnie ktos probowal oszukac - akcja z demo 8 - temat nizej, fox 40, kilka boxxerow, kilka innych peknietych ram. Sprzedaje i sciagam caly czas b duzo sprzetu, ale gwarantuje i daje SLOWO HONORU ze korba nie byla uszkodzona, bo zobaczyl bym to uszkodzenie a bez obrazy, 80zl to dla mnie tankowanie na 2 dni, i nigdy nie bawil bym sie w zabawe z idiotami za takie pieniadze.
Pisze pewnie bez ladu i skladu, ale moze uda mi sie przekazac o co chodzi.
-
- Kontakt:
Sprawe znam od początku, widziałem te korby zaraz po zakupieniu ich przez Romo
i na początku to pęknięcie wyglądało jak zwykła głęboka rysa. Dopiero na JROS stwierdziliśmy że to pęknięcie, spowodowane pewnie mocnym uderzeniem blatem/korbą o kamień itp. http://img641.imageshack.us/img641/5838/korba.png tutaj dokładnie widać że zdjęcie na aukcji było modyfikowane, prostokąt na miejscu pęknięcia. To że minęły 3 tygodnie nie ma znaczenia,otrzymany towar powinien być taki jak w opisie, sprzedający umyślnie chciał zakryć pękniecie
i na początku to pęknięcie wyglądało jak zwykła głęboka rysa. Dopiero na JROS stwierdziliśmy że to pęknięcie, spowodowane pewnie mocnym uderzeniem blatem/korbą o kamień itp. http://img641.imageshack.us/img641/5838/korba.png tutaj dokładnie widać że zdjęcie na aukcji było modyfikowane, prostokąt na miejscu pęknięcia. To że minęły 3 tygodnie nie ma znaczenia,otrzymany towar powinien być taki jak w opisie, sprzedający umyślnie chciał zakryć pękniecie