Suport Truvativ XR- Wymiana łożysk
Suport Truvativ XR- Wymiana łożysk
Elo...Padły mi łożyska w suporcie Truvativ XR....I nie wiem jak je wymienić...chciał bym dokupić same łożyska bo cały zestaw z tą "tubą" i miskami kosztuje prawie tyle co nowy suport...Najlepiej opiszcie mi krok po kroku jak to rozebrać i jeśli ktoś już to robił to prosze o podanie wymiarów łożysk to sobie już odrazu kupie lub podania do nich linka..PzDr
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No...napewno gdzieś są..ale np. tak jak znalazł LestatBiker w sklepie z cześciami rolniczymi..w krórym sprzedawca zapewnie nie miał pojęcia o tym ze te łożyska moga pasowąc do suportu...wiec chyba najprościej bedzie po wybiciu tych łożysk(jeśli mi sie uda) chodzic po sklemach metalicznycho i z częsciami do samochodów itd..i moze gdzieś znajde..wielkie dzienki za rade i pomoc
http://gonzo821.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
GgG dokładnie, wystarczy szukać i nic się nie chwalić że mają być do roweru bo wtedy każdy sprzedawca z czystego lenistwa odeśle do rowerowego, mówiąc ze takich łożysk nie mają i nie będą mieć, czyli wchodzisz, zamawiasz ilość łożysk o danych wymiarach i tyle w temacie, ja powiedziałem ze są do piasty motocykla potrzebne, pamiętam ze były to łożyska NAHI czy jakoś tak, były dość drogie, bo ponad 30 zł jedno... Swoją drogą niemal każda firma pakuje nietypowe łożyska do części, żeby po prostu mieć większą sprzedaż pod własnym logiem, tak ze trzeba tylko mieć oznaczenia i szukać, tak samo idę o zakład że nie jest to pierwszy temat dotyczący zamiennych łożysk truvativa.
Back in black