Google z wymiennymi szybkami

j4kub
Kontakt:

Google z wymiennymi szybkami

Post autor: j4kub »

czy sa na rynku dostępne gogle firm takich jak Spy ,Oakley, Smith w których można wymienić cala szybkie jak np. się porysuje wiadomo można stosować zrywki ale nawet one nie dają 100% ochrony
muras
Kontakt:

Post autor: muras »

W praktycznie wszystkich goglach mozna wymieniac szybki. W tych ktore wymieniles na 100 %. Inna sprawa to dostepnosc. Dowiedz sie czy sprzedawca od ktorego chcesz kupic gogle sprzedaje akcesoria do nich i po problemie. Zrywek uzywa sie w celu szybkiego "czyszczenia" pola widzenia z blota a nie ochrony przed zarysowaniami.
j4kub
Kontakt:

Post autor: j4kub »

co do zrywek w praktyce wiele osob stosuje je jako ochrona przed porysowaniem
a co do gogli to ja mam spy alloy mx ale jakos niemoge znalesc do nich szybki a niema jakis podrób ??
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

j4kub zerknij tutaj http://www.chainreactioncycles.com/Bran ... randID=354

Jeśli chodzi o inne gogle polecam Smithy, najlepsze jakie miałem, albo wyższy model oakley'ów. Do tych zawsze znajdziesz szyby.

j4kub zrywki są do czyszczenia z błota/deszczu, same w sobie lekko ograniczają widoczność (czasami nawet bardzo), więc to dość dziwne zastosowanie, i przyznam że nie spotkałem się z tym jeszcze.

Obrazek
diskordia
Kontakt:

Post autor: diskordia »

jesli ktos potrzebuje szyby do spy- mam kilka nowych.
m.inyymi do spy omega ,targa i chyba alloy.
szyby clear sa w cenie 95pln-oczywiscie podwojne.
kolorowe nieco drozsze.
ODPOWIEDZ