Google z wymiennymi szybkami
Google z wymiennymi szybkami
czy sa na rynku dostępne gogle firm takich jak Spy ,Oakley, Smith w których można wymienić cala szybkie jak np. się porysuje wiadomo można stosować zrywki ale nawet one nie dają 100% ochrony
W praktycznie wszystkich goglach mozna wymieniac szybki. W tych ktore wymieniles na 100 %. Inna sprawa to dostepnosc. Dowiedz sie czy sprzedawca od ktorego chcesz kupic gogle sprzedaje akcesoria do nich i po problemie. Zrywek uzywa sie w celu szybkiego "czyszczenia" pola widzenia z blota a nie ochrony przed zarysowaniami.
j4kub zerknij tutaj http://www.chainreactioncycles.com/Bran ... randID=354
Jeśli chodzi o inne gogle polecam Smithy, najlepsze jakie miałem, albo wyższy model oakley'ów. Do tych zawsze znajdziesz szyby.
j4kub zrywki są do czyszczenia z błota/deszczu, same w sobie lekko ograniczają widoczność (czasami nawet bardzo), więc to dość dziwne zastosowanie, i przyznam że nie spotkałem się z tym jeszcze.

Jeśli chodzi o inne gogle polecam Smithy, najlepsze jakie miałem, albo wyższy model oakley'ów. Do tych zawsze znajdziesz szyby.
j4kub zrywki są do czyszczenia z błota/deszczu, same w sobie lekko ograniczają widoczność (czasami nawet bardzo), więc to dość dziwne zastosowanie, i przyznam że nie spotkałem się z tym jeszcze.