Komediopisarz BikerJG - kondarbike - najnowsze wieści !

ak47

Komediopisarz BikerJG - kondarbike - najnowsze wieści !

Post autor: ak47 »

Do poczytania :
http://www.forumrowerowe.org/topic/8012 ... ntry793698

Tragikomedii ciąg dalszy, ktoś ma tu prawdziwą wenę!
Cubus5
Kontakt:

Post autor: Cubus5 »

Wniosek jest prosty, z daleka od tego użytkownika pomimo dobrych cen szkoda naszego czasu i nerwów. Jedyną stosowną opcją jest odbiór osobisty.
Rajsing 2011 http://www.pinkbike.com/photo/7198816/
gg:1037908
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

jajca jak berety, koles pisze 3 godziny o tym jak dostal pedaly 10 dni po zakupie, zgodne z opisem, zgodnie z amowieniem.. Brak pytan, uzyjcie sobie chlopaki i milej lektury.
mysticar
Kontakt:

Post autor: mysticar »

Spoko luz raz Ci się zdarzyło. WYBACZAMY :mrgreen:
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
BikerJG
Kontakt:

mysticar tez tak mysle ;)

Jak moglem oszukac tego pana i dostarczyc przesylke tak pozno, sprzedalem mu pedaly za polowe ceny, przeprosilem, i koniec z koncem otrzymal paczke a zamiast cieszyc sie z jazdy siedzi godzinami i pisze wypowiedzi (jego wiadomosci wymagaja takiego czasu)

Pamietajcie, pseudo reklama to tez reklama, wiec dziekuje i pozdrawiam!
Banan725135650
Kontakt:

Post autor: Banan725135650 »

BikerJG zdecydowanie jesteś sławny! Jesteś chyba rekordzistą, bo jeszcze o nikim nie było tyle tematów na DHZ co o Tobie - gratuluję ;)
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Banan725135650 oj wierz mi że bywało wiele dłuższych tematów o różnych sprzedawcach ;)
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

BikerJG jakoś dziwnie te 10 dni obliczyłeś.
BikerJG
Kontakt:

SeraaX oblicz jak bardzo sie wysralem 5 min temu, co to ma do rzeczy, ten facet podal 10 dni opoznienia, nie ja. Ludzie czy was pogielo? Takie rzeczy zdazaja sie w sklepach i u innych uzytkownikow.

Zenada, mam taka prosbe, w kazdym otwieranym temacie umieszczajcie link do moich aukcji, POWAZNIE poprawia mi to dochody ;)

Pozdro i zycze milej zabawy!
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

Zamiast obliczać to co sam napisałeś wyżej w tym temacie, zacytuję dobry żart z Twojej strony o mnie ;)
Moim priorytetem jest JAKOŚĆ I SZYBKOŚĆ obsługi klienta Jestem w stanie sprostać wymaganiom każdego
Romo
Kontakt:

Post autor: Romo »

"Moim priorytetem jest JAKOŚĆ I SZYBKOŚĆ obsługi klienta Jestem w stanie sprostać wymaganiom każdego". Na pewno nie dotyczy to handlu. Więc o jaką obsługę klienta mu chodzi...? :D
ak47

Post autor: ak47 »

Strona "O mnie" konradbikera powinna wyglądać tak:

1. Wymagam szybkiej wpłaty gotówki. Po otrzymaniu gotówki nie życzę sobie, by kupujący kontaktował się ze mną w tak błahych sprawach jak termin wysyłki!
2. Termin wysyłki towaru jest dowolnie wybierany przeze mnie i zależny od moich kaprysów.
3. Jeżeli masz zastrzeżenia co do terminu dostawy, to zostaw je dla siebie. Dopytywanie się o dowód nadania paczki spowoduje odroczenie wysyłki o kilka dni.
4. Kupując towar za pół ceny nie spodziewaj się, że będzie w 100% taki jak opisuję na aukcji.
5. Kupując towar za pół ceny nie spodziewaj się szybkiej dostawy.
6. Koszty dostawy - uwaga PROMOCJA!
Dopłacając do priotytetu przyspieszysz dostawę o tydzień!

Gdy wybierzesz :
- paczkę ekonomiczną - nadam ją po 3 tygodniach jako paczkę ekono.
- paczkę priorytetową - nadam ją po 2 tygodniach jako paczkę ekono

7. Jeżeli oczekujesz na paczkę ponad 3 tygodnie, proszę nie dopytuj się o dowód nadania. To na pewno poczta gdzieś zawieruszyła Twoją przesyłkę.
7a. Poczta przetrzymując paczki specjalnie zmienia daty nadania, żeby winę za opóźnienie zwalić na mnie!
AlanCK
Kontakt:

Post autor: AlanCK »

ak47 hahaha Mistrz!!! :D :D
Sell: Rower - Intense M9
tobo
Kontakt:

Post autor: tobo »

dziękuję, osobom które chciały mnie wesprzeć.
nie wiedziałem że trafiłem na tego oto uzytkownika, no cóż, trzeba zmieniać toższamość by dalej kombinować.

myślę że wiedząc kim jest podszedłbym do sprawy zupełnie inaczej.

JEŚLI KTOKOLWIEK MA CHĘĆ WYŚLĘ KOMPLET MATERIAŁÓW DOTYCZACYCH TRANSAKCJI: MAM MAILE OD SPRZEDAWCY, MOJE MAILE, DOWÓD WPŁATY ZA TOWAR Z PRZESYŁKĄ PRIORYTETOWĄ, SKAN Z DATĄ NADANIA PACZKI..

po kilku dniach lekceważenia mnie konradbiker zareagował wsyłką paczki na napomnienie allegro.
mam na koncie ponad 180 komentarzy, POZYTYWÓW, 5 lat obecności na allegro. oceny sprzedazy - od kiedy je wprowadzono - 5.0.
Wystarczy porównać moje statystyki ze statystykami naszego fachowca od handlu.
micdoma78
Kontakt:

Post autor: micdoma78 »

BikerJGOgarniasz w ogóle coś z tego co ludzie tu piszą i w innych tematach na Twoj temat????Szkoda słów...
Banan725135650
Kontakt:

Post autor: Banan725135650 »

KaKTuSSS pisze:oj wierz mi że bywało wiele dłuższych tematów o różnych sprzedawcach
Nie chodzi mi o długość tematów tylko o ich ilość :mrgreen:

ak47 pisze:Strona "O mnie" konradbikera powinna wyglądać tak:

1. Wymagam szybkiej wpłaty gotówki. Po otrzymaniu gotówki nie życzę sobie, by kupujący kontaktował się ze mną w tak błahych sprawach jak termin wysyłki!
2. Termin wysyłki towaru jest dowolnie wybierany przeze mnie i zależny od moich kaprysów.
3. Jeżeli masz zastrzeżenia co do terminu dostawy, to zostaw je dla siebie. Dopytywanie się o dowód nadania paczki spowoduje odroczenie wysyłki o kilka dni.
4. Kupując towar za pół ceny nie spodziewaj się, że będzie w 100% taki jak opisuję na aukcji.
5. Kupując towar za pół ceny nie spodziewaj się szybkiej dostawy.
6. Koszty dostawy - uwaga PROMOCJA!
Dopłacając do priotytetu przyspieszysz dostawę o tydzień!

Gdy wybierzesz :
- paczkę ekonomiczną - nadam ją po 3 tygodniach jako paczkę ekono.
- paczkę priorytetową - nadam ją po 2 tygodniach jako paczkę ekono

7. Jeżeli oczekujesz na paczkę ponad 3 tygodnie, proszę nie dopytuj się o dowód nadania. To na pewno poczta gdzieś zawieruszyła Twoją przesyłkę.
7a. Poczta przetrzymując paczki specjalnie zmienia daty nadania, żeby winę za opóźnienie zwalić na mnie!
Świetne! haha
EDDIE
Kontakt:

Post autor: EDDIE »

W sumie to podchodzi pod komedię :)
http://www.pinkbike.com/photo/4852398/
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

BikerJGz calego serca zycze ci, abys trafil na wiekszego cwaniaka od siebie i przekonal sie jak to jest kiedy ktos ciebie roluje i to ty sie wkurwiasz, albo zeby ci ktos po prostu oklepal ryja :roll:
krap
Kontakt:

Post autor: krap »

oj ja pamietam moje przygody z BikerJG.

cwaniaczek z jeleniej. zdania nie zmienie
Zablokowany