Komediopisarz BikerJG - kondarbike - najnowsze wieści !
Komediopisarz BikerJG - kondarbike - najnowsze wieści !
Do poczytania :
http://www.forumrowerowe.org/topic/8012 ... ntry793698
Tragikomedii ciąg dalszy, ktoś ma tu prawdziwą wenę!
http://www.forumrowerowe.org/topic/8012 ... ntry793698
Tragikomedii ciąg dalszy, ktoś ma tu prawdziwą wenę!
mysticar tez tak mysle
Jak moglem oszukac tego pana i dostarczyc przesylke tak pozno, sprzedalem mu pedaly za polowe ceny, przeprosilem, i koniec z koncem otrzymal paczke a zamiast cieszyc sie z jazdy siedzi godzinami i pisze wypowiedzi (jego wiadomosci wymagaja takiego czasu)
Pamietajcie, pseudo reklama to tez reklama, wiec dziekuje i pozdrawiam!

Jak moglem oszukac tego pana i dostarczyc przesylke tak pozno, sprzedalem mu pedaly za polowe ceny, przeprosilem, i koniec z koncem otrzymal paczke a zamiast cieszyc sie z jazdy siedzi godzinami i pisze wypowiedzi (jego wiadomosci wymagaja takiego czasu)
Pamietajcie, pseudo reklama to tez reklama, wiec dziekuje i pozdrawiam!
-
- Kontakt:
SeraaX oblicz jak bardzo sie wysralem 5 min temu, co to ma do rzeczy, ten facet podal 10 dni opoznienia, nie ja. Ludzie czy was pogielo? Takie rzeczy zdazaja sie w sklepach i u innych uzytkownikow.
Zenada, mam taka prosbe, w kazdym otwieranym temacie umieszczajcie link do moich aukcji, POWAZNIE poprawia mi to dochody
Pozdro i zycze milej zabawy!
Zenada, mam taka prosbe, w kazdym otwieranym temacie umieszczajcie link do moich aukcji, POWAZNIE poprawia mi to dochody

Pozdro i zycze milej zabawy!
Strona "O mnie" konradbikera powinna wyglądać tak:
1. Wymagam szybkiej wpłaty gotówki. Po otrzymaniu gotówki nie życzę sobie, by kupujący kontaktował się ze mną w tak błahych sprawach jak termin wysyłki!
2. Termin wysyłki towaru jest dowolnie wybierany przeze mnie i zależny od moich kaprysów.
3. Jeżeli masz zastrzeżenia co do terminu dostawy, to zostaw je dla siebie. Dopytywanie się o dowód nadania paczki spowoduje odroczenie wysyłki o kilka dni.
4. Kupując towar za pół ceny nie spodziewaj się, że będzie w 100% taki jak opisuję na aukcji.
5. Kupując towar za pół ceny nie spodziewaj się szybkiej dostawy.
6. Koszty dostawy - uwaga PROMOCJA!
Dopłacając do priotytetu przyspieszysz dostawę o tydzień!
Gdy wybierzesz :
- paczkę ekonomiczną - nadam ją po 3 tygodniach jako paczkę ekono.
- paczkę priorytetową - nadam ją po 2 tygodniach jako paczkę ekono
7. Jeżeli oczekujesz na paczkę ponad 3 tygodnie, proszę nie dopytuj się o dowód nadania. To na pewno poczta gdzieś zawieruszyła Twoją przesyłkę.
7a. Poczta przetrzymując paczki specjalnie zmienia daty nadania, żeby winę za opóźnienie zwalić na mnie!
1. Wymagam szybkiej wpłaty gotówki. Po otrzymaniu gotówki nie życzę sobie, by kupujący kontaktował się ze mną w tak błahych sprawach jak termin wysyłki!
2. Termin wysyłki towaru jest dowolnie wybierany przeze mnie i zależny od moich kaprysów.
3. Jeżeli masz zastrzeżenia co do terminu dostawy, to zostaw je dla siebie. Dopytywanie się o dowód nadania paczki spowoduje odroczenie wysyłki o kilka dni.
4. Kupując towar za pół ceny nie spodziewaj się, że będzie w 100% taki jak opisuję na aukcji.
Gdy wybierzesz :
7. Jeżeli oczekujesz na paczkę ponad 3 tygodnie, proszę nie dopytuj się o dowód nadania. To na pewno poczta gdzieś zawieruszyła Twoją przesyłkę.
7a. Poczta przetrzymując paczki specjalnie zmienia daty nadania, żeby winę za opóźnienie zwalić na mnie!
dziękuję, osobom które chciały mnie wesprzeć.
nie wiedziałem że trafiłem na tego oto uzytkownika, no cóż, trzeba zmieniać toższamość by dalej kombinować.
myślę że wiedząc kim jest podszedłbym do sprawy zupełnie inaczej.
JEŚLI KTOKOLWIEK MA CHĘĆ WYŚLĘ KOMPLET MATERIAŁÓW DOTYCZACYCH TRANSAKCJI: MAM MAILE OD SPRZEDAWCY, MOJE MAILE, DOWÓD WPŁATY ZA TOWAR Z PRZESYŁKĄ PRIORYTETOWĄ, SKAN Z DATĄ NADANIA PACZKI..
po kilku dniach lekceważenia mnie konradbiker zareagował wsyłką paczki na napomnienie allegro.
mam na koncie ponad 180 komentarzy, POZYTYWÓW, 5 lat obecności na allegro. oceny sprzedazy - od kiedy je wprowadzono - 5.0.
Wystarczy porównać moje statystyki ze statystykami naszego fachowca od handlu.
nie wiedziałem że trafiłem na tego oto uzytkownika, no cóż, trzeba zmieniać toższamość by dalej kombinować.
myślę że wiedząc kim jest podszedłbym do sprawy zupełnie inaczej.
JEŚLI KTOKOLWIEK MA CHĘĆ WYŚLĘ KOMPLET MATERIAŁÓW DOTYCZACYCH TRANSAKCJI: MAM MAILE OD SPRZEDAWCY, MOJE MAILE, DOWÓD WPŁATY ZA TOWAR Z PRZESYŁKĄ PRIORYTETOWĄ, SKAN Z DATĄ NADANIA PACZKI..
po kilku dniach lekceważenia mnie konradbiker zareagował wsyłką paczki na napomnienie allegro.
mam na koncie ponad 180 komentarzy, POZYTYWÓW, 5 lat obecności na allegro. oceny sprzedazy - od kiedy je wprowadzono - 5.0.
Wystarczy porównać moje statystyki ze statystykami naszego fachowca od handlu.
-
- Kontakt:
Nie chodzi mi o długość tematów tylko o ich ilośćKaKTuSSS pisze:oj wierz mi że bywało wiele dłuższych tematów o różnych sprzedawcach

Świetne! hahaak47 pisze:Strona "O mnie" konradbikera powinna wyglądać tak:
Gdy wybierzesz :