Kurde od pewnego czasu szukam bika do freeride lub downhill i weszłem na strone firmy "Rocky Mountain" spodobał mi sie ieden z ich roweruw no to klikam "find a Dealer" no i z kraiuw dostępnych na liscie oczywiśćie niema Polski no to wybieram "other" no i klikam search brak rezultatu nie ma Du** no ale obok iest ieszcze do wyboru szukańie poprzez miasto to wklikałem Gdynia i nic no to Warszawa no i tesz Ku***nic wkużyłem sie KU***MAĆ IA PIER****
przeciez niebęde wpisywać każdego miasta pokolej więc Błagam czy ktoś ktokolwiek wie gdzie Można kupić rower Rocky mountain w naszym KU*** kraiu ieśli oczywiście wogle można go gdzieś kupić w naszym CH******** kraiu będe bardzo wdzięczny za odpowiedzi
an starym forum poruszany byl ten temat. w polsce nie ma przedstawiciela RM. w niemczech na pewno gdzies jest. chyba nie masz tak daleko;]
nie zapomnij dowodu, bo na karte rowerowa nie przepuszczaja przez granice;]
Doładnie bez paszportu już można :) a w polse nie bo bo nas za wieśniaków wszystkie inne kraje uważają przecierz nie ma praktycznie też oryginlnego super autoryzowanego dealera kony tylko coś w SKi Teamie jest