rocky mountain w Polsce

Pepek
Kontakt:

rocky mountain w Polsce

Post autor: Pepek »

Kurde od pewnego czasu szukam bika do freeride lub downhill i weszłem na strone firmy "Rocky Mountain" spodobał mi sie ieden z ich roweruw no to klikam "find a Dealer" no i z kraiuw dostępnych na liscie oczywiśćie niema Polski no to wybieram "other" no i klikam search brak rezultatu nie ma Du** no ale obok iest ieszcze do wyboru szukańie poprzez miasto to wklikałem Gdynia i nic no to Warszawa no i tesz Ku***nic wkużyłem sie KU***MAĆ IA PIER****
przeciez niebęde wpisywać każdego miasta pokolej więc Błagam czy ktoś ktokolwiek wie gdzie Można kupić rower Rocky mountain w naszym KU*** kraiu ieśli oczywiście wogle można go gdzieś kupić w naszym CH******** kraiu będe bardzo wdzięczny za odpowiedzi
DUNCON IS THE BEST!!!
HAHmaster
Kontakt:

Post autor: HAHmaster »

wątpie zeby ta firma miała jakiegos przedstawiciela w polsce, w koncu to jest polska, nie :/
RIDE MOUNTAIN BIKE (-_-(-_-)-_-)
GG: 1943073
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

mamy unie jedz do niemiec bez paszportu

polska to polska :D
pchlaa
Kontakt:

Post autor: pchlaa »

an starym forum poruszany byl ten temat. w polsce nie ma przedstawiciela RM. w niemczech na pewno gdzies jest. chyba nie masz tak daleko;]
nie zapomnij dowodu, bo na karte rowerowa nie przepuszczaja przez granice;]
sikun jestes...
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

Doładnie bez paszportu już można :) a w polse nie bo bo nas za wieśniaków wszystkie inne kraje uważają przecierz nie ma praktycznie też oryginlnego super autoryzowanego dealera kony tylko coś w SKi Teamie jest
The Power Is On Your Side !!!
Pepek
Kontakt:

Post autor: Pepek »

No to Ku***super ekstra zaiebicho co za kraj żeby kupic rower musze iechać do Niemiec Ku*** ia pie***** och trudno sie muwi
Niemcy nadchodze:)

(Dzieki za otpowiedzi:)
DUNCON IS THE BEST!!!
ODPOWIEDZ