DANIO znow atakuje... ku przestrodze!!!

.proXof
Kontakt:

Post autor: .proXof »

morthias mówisz że twój kumple miał te 888 to dlaczego nic nie powiedziałeś nikomu z nim danio je kupił tylko teraz wszystkim odradzasz ich zakup?
Do diesel2117 ktoś napisał żeby danio postawił się na miejscu kupującego, ty ty teraz się postaw na miejscu sprzedającego i jak ty byś się wtedy czuł. Uwierz mi że jeśli w tym dziale kiedyś przeczytam o tobie temat to wszystko ludziom przypomnę co gadasz, bo z tego co rozumiem to nawet na oczy nie widziałeś tych 888 a klapiesz mordą. Takich ludzi jak ty wyzywa się od frajerów i konfidentów, w ogóle to co ty sobie wyobrażasz? Może pokażesz nam swoje przedmioty jakie sprzedajesz i każdy z forumowiczów napiszę jakąś bajkę na ich temat opartą tylko na domysłach. Chcesz gadać że te 888 są rozwalone to musisz mieć na to twarde dowody inaczej to jest tylko przypuszczenie.
Nie bronię nikogo ani go nie oskarżam. Sam kupowałem już części od dania i nie narzekam. morthias i diesel2117 zapewne nic nigdy nie kupię, bo nie chce mieć nic wspólnego z wami.
morthias
Kontakt:

Post autor: morthias »

morthias mówisz że twój kumple miał te 888 to dlaczego nic nie powiedziałeś nikomu z nim danio je kupił tylko teraz wszystkim odradzasz ich zakup?
Przede wszystkim - nie wiedzialem nawet ze moj kumpel je sprzedawal - ja jestem w Warszawie, on w Zamosciu. Po drugie, z tego co pamietam, to powiedzial wszystko o ich stanie, wiec po co mialbym sie czepiac ? Za to Danio pisze niestworzone historie o tych osemkach, wiec mam obowiazek, jako osoba ktora miala z nimi stycznosc, poinformowac o tym.

.proXof pisze:morthias i diesel2117 zapewne nic nigdy nie kupię, bo nie chce mieć nic wspólnego z wami.
I vice versa. Niespecjalnie mi zalezy na handlu z Toba, zwazywszy na fakt ze bronisz oszusta.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
diesel2117
Kontakt:

Post autor: diesel2117 »

.proXof W cześci masz racje,tylko popatrz. Ty napisałeś że niechcesz nic ani odemnie kupować,ani od morthias,więc tego nie rób,sprzedałem juz wiele "większych" części i nikt sie nie skarżył,jeśli jednak coś wyskoczyło z niewiadomej przyczyny,to oddawałem cześć pieniedzy na naprawę usterki. np. kiedyś sprzedawałem Manitou Kingpin-a z 2006r z uszkodzonym gwintem od tłumika,kupujacy wszystko o tym wiedział,bylyśmy nawet w tutejszym sklepie rowerowym na ogledziny przez "spoców" i uznali ze spokojnie można śmigac na nim... po 2 tygodniach pisze mi ze tłumik sie rozpadł i dodał foto,w ramach rekompesaty kupiłem mu inny tłumik od Shermana i amorek śmiga do dzis,ale to juz jak ty wolisz....
Wracając do tematu
.proXof może i ciebie nie okantował,ale popatrz na jego wizerunek po spr. z demo... ja wychodze z założenia że lepiej chuhać na zimne,tym bardziej ze ZNAŁEM ich stan (tak jak napisalem parenaście postów wcześniej) techniczny,a raczej nie chce znów przeczytać na Wirtualnej Polsce (wp.pl) o kolejnej śmierci 15 latka i nie zapobiec temu.
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

kos1982, a po co używać przecinków, kropek i dużych liter, jak tego w sumie nie słychać? :roll:
.proXof
Kontakt:

Post autor: .proXof »

morthias pisze:I vice versa. Niespecjalnie mi zalezy na handlu z Toba, zwazywszy na fakt ze bronisz oszusta.
Polecam kolego czytanie ze zrozumieniem ;)
diesel2117 ja nie mówię że ty kogoś oszukałeś czy coś w tym stylu, tylko zachowałeś się nie w porządku wobec sprzedającego i wysuwasz sugestie które w twojej wypowiedzi zostały uznane poniekąd jako dowód. Nie twierdzę że nie masz racji, ten olej który się rzekomo na nie wylał to mógł być dot który rozpuszcza lakier.
morthias
Kontakt:

Post autor: morthias »

.proXof pisze:Nie twierdzę że nie masz racji, ten olej który się rzekomo na nie wylał to mógł być dot który rozpuszcza lakier.
Czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoja najmocniejsza strona.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
diesel2117
Kontakt:

.proXof
ten olej który się rzekomo na nie wylał to mógł być dot który rozpuszcza lakier.
Możliwe,ale z własnego doświadczenia wiem,ze nic teoretycznie nie powinno sie z lagami stać.
Kiedys w spinnerze ammo 2 130mm 2008r. nie moglem doczyścić z blota lag,to wpadłem na bardzooo mądry pomysł i u wujka w warsztacie samochodowym do miski ze starymi płynami hamulcowymi (dot 4 z forda escorda 99) wlozylem na godzine lagi,o dziwo błotko z lakierem (od malowania obreczy) odpadl,a orginalny lakier nieruszony.
po wszystkim chwila przemyc wężem ogrodowym i po kłopocie,nic mu nie jest aż do dzisiaj (śmiga w lowelki brata) ,sadze ze to jakis mocniejszy rozpuszczalnik był rozlany :)
http://allegro.pl/show_item.php?item=1818165286
tomek059
Kontakt:

Post autor: tomek059 »

diesel2117 jeżeli lakier jest oryginalny to tak, jeśli nie to zejdzie nawet jeśli były słabo odtłuszczone

Swoją drogą to zaczyna to być żałosne. Na mój gust danio powinen zrobić dokładne zdjęcia. Tego chropowatego miejsca pod słońce, żeby wszystko było widać. Wylać płyn i rozkręcić amor pokazując tłumiki i wszystko by się wyjaśniło.
danio
Kontakt:

Post autor: danio »

tomek059 w sumie dobry pomysl ! rozkrece 888 wyjme wszystko , zrobie zdjecia i wrzuce tutaj zeby niektorzy uparci ludzie sobie zobaczyli.. :roll:
http://www.pinkbike.com/video/154695/ -> film
Sert93
Kontakt:

Post autor: Sert93 »

danio pisze:zrobie zdjecia i wrzuce tutaj zeby niektorzy uparci ludzie sobie zobaczyli..

Kupiłeś aparat? ^^

Jestem strasznie ciekawy jak wygląda ten wideł, i kto tutaj ma rację.
diesel2117
Kontakt:

Kupiłeś aparat?! :shock:
Nie wiem jak inni, ale ja się nie mogę doczekać tych zdjęć :D
ODPOWIEDZ