Plandeka na samochod?
Plandeka na samochod?
Witam mam pytanie czy moge nalozyc plandeke na mokry samochod ktora szczelnie go zakrywa? Czy nie bedzie zadnych problemow typu przymarzniecie jej do karoserii?
Karton na przednia szybe, przytrzymac wycieraczkami i juz bedzie mniej odkuwania z lodu szyby.
Plandeki czy na zime czy lato to zly pomysl, poniewaz przykryty takim czyms samochod nie jest do konca czysty a plandeka pracuje pod wplywem wiatru. Takze lakier jest narazony na rysy - niszczy sie.
Plandeki czy na zime czy lato to zly pomysl, poniewaz przykryty takim czyms samochod nie jest do konca czysty a plandeka pracuje pod wplywem wiatru. Takze lakier jest narazony na rysy - niszczy sie.
http://spinacz86.pinkbike.com/
Jak miałem malucha rajdowego to trzymałem go pod taką plandeką przez jedną zimę i w połowie następnego sezonu musiałem go na złom oddać bo przeżarło całe podwozie
Nie wiem czy to przez tą plandekę ale dziwnie w czasie się to zbiegło,także nie polecam takich patentów. A żeby odpowiedzieć na Twoje pytanie: nie nię będzie problemów robiłem tak i tylko delikatnie folia przymarzała, odchodziła bez problemów.
Pozdro

Pozdro