Program do Sklejenia Filmu

Pieter
Kontakt:

Program do Sklejenia Filmu

Post autor: Pieter »

Witam chce zlozyc film ale mam slaby program movie maker potrzebuje cos lepszego, gdzie bedzie duzo efektow i mozliwosci. nie wiem jaki wybrac !!
prosze o propozycje.
...
kubabiker
Kontakt:

Post autor: kubabiker »

pinnacle studio
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

kubabiker pisze:pinnacle studio

Oooo, Ty w życiu ! To badziewie to nawet do sklejania 20sec. filmu o bekaniu nie użył bym... Podchodziłem kilkukrotnie do tego programu (dość prosty w obsłudze), i cyklicznie co 2h sypał się :) Nie ma możliwości renderingu, w ogóle o kant tyłka...

Od siebie polecam Adobe Premiera, a i sony vegas jest ciekawy (prostszy od AP, a podobno równie ciekawy).
mitoza-mejoza
Kontakt:

Post autor: mitoza-mejoza »

Ja teraz sklejam filmik snowboardowy i jestem szczerze zadowolony z opcji,prostoty i jakości filmików sklejonych na MAGIX movie edit pro 17 7 dniowa wersja testowa jest wszedzie do ściągnięcia
Heksa_chloro_cykloheksan
Mervis
Kontakt:

Post autor: Mervis »

JA polecę od siebie Sony vegas, adobe CS3, był mega wypasny, ale zbyt skomplikowany dla mnie ;)
Blady214
Kontakt:

Post autor: Blady214 »

Był taki temat już setki razy.

Jeśli zależy Ci na prostocie programu oraz przydatnych opcjach to polecam Cyber Link Power Director 8 lub 9. Jeżeli chcesz mieć taki mega wypas opcji to Adobe After Effects CS4 (musisz też mieć dobry sprzęt), lub trochę uboższy w opcje i łatwiejszy w obsłudze Adobe Premiere CS4
ODPOWIEDZ