Witam chce zlozyc film ale mam slaby program movie maker potrzebuje cos lepszego, gdzie bedzie duzo efektow i mozliwosci. nie wiem jaki wybrac !!
prosze o propozycje.
Program do Sklejenia Filmu
kubabiker pisze:pinnacle studio
Oooo, Ty w życiu ! To badziewie to nawet do sklejania 20sec. filmu o bekaniu nie użył bym... Podchodziłem kilkukrotnie do tego programu (dość prosty w obsłudze), i cyklicznie co 2h sypał się

Od siebie polecam Adobe Premiera, a i sony vegas jest ciekawy (prostszy od AP, a podobno równie ciekawy).
-
- Kontakt:
Był taki temat już setki razy.
Jeśli zależy Ci na prostocie programu oraz przydatnych opcjach to polecam Cyber Link Power Director 8 lub 9. Jeżeli chcesz mieć taki mega wypas opcji to Adobe After Effects CS4 (musisz też mieć dobry sprzęt), lub trochę uboższy w opcje i łatwiejszy w obsłudze Adobe Premiere CS4
Jeśli zależy Ci na prostocie programu oraz przydatnych opcjach to polecam Cyber Link Power Director 8 lub 9. Jeżeli chcesz mieć taki mega wypas opcji to Adobe After Effects CS4 (musisz też mieć dobry sprzęt), lub trochę uboższy w opcje i łatwiejszy w obsłudze Adobe Premiere CS4