Miód po chlaniu i następny dzień będzie o wiele łatwiejszy!

dlatego,ze jak pomieszasz sok z wodka,to wychodzi Ci mix ktorego kazdy lyk dostarcza % do organizmu..przynajmniej tak na moja logike :P.Las3k_91 Ldz pisze:Czemu sok w drinku nie jest liczony jako niealkoholowy, a sok do zapijania wódki jest? Czy "napitek" to jeszcze coś innego?
Wiesz tu się z tobą mogę nie zgodzić. Jak mi to mówił kumple który ma bar i na co dzień ma styczność z alkoholem i kacem. Jeden z jego klientów dał mu radę: "jeśli chcesz mieć mocną głowę zapijaj mlekiem, na początku będziesz mocno chorował, ale jak będzie regularnie trenował to nie będzie an ciebie ch**a we wsi" wszystko jasne?Las3k_91 Ldz pisze:Od siebie mogę dodać zapijanie mlekiem, najlepiej chyba 3.2%. Ja praktykuję, ale dziwnie się ludzie patrzą.
Moze to kwestia klimatu ale zawsze za granica czy to Hiszpania czy Bulgaria alkohol nie powodowal u mnie choroby dnia nastepnego.Las3k_91 Ldz pisze:spz, to jaki alkohol na imprezę? Nadchodzi sylwester, więc pytanie myślę bardzo na czasie Wink
testowałem - zjadłem 3 tabletki, przed i w trakcie picia.GrzesiekDH pisze:niezłe są tabletki 2KC, tylko że jedna nie wystarczy, trzeba kilka wszamać, przed piciem oczywiscie
Smakowa woda całkiem wporzo :DDmati0507 pisze:4. Zapijać dobrym sokiem (nie ma to jak zapijanie wodą albo piwem ).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości