Jaki lakiernik w stolicy?
-
- Kontakt:
Jaki lakiernik w stolicy?
Witam. Chce oddać ramę do lakierowania ( zdarcie obecnego lakieru + położenie nowego ) . Szukam lakiernika w Warszawie, który nie spaprze roboty i nie skasuje jak za zboże ( mogę zapłacić powiedzmy do 150zł za malowanie Cane Corso ). Możecie kogoś polecić?
Pozdrower
Pozdrower
Paru kumpli lakierowało swoje ramy w Pimstalu nieopodal Powsina. Prononuję zapoznać się z tym artykułem.
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
Wujek_cieta_riposta tych na ul.Rosy 8 to sobie odpuść, kiedyś tam dałem ramę i sztywny wideł - dzwoniłem po tygodniu to nic nie ruszyli nawet nie wypiaskowali powiedzieli że na następny tydzień będzie i zadzwonią oczywiście nie zadzwonili, to zadzwoniłem sam po dluższym czasie i dupa nic nie ruszyli więc ich olałem i odebrałem swoje rzeczy które leżały gdzieś walnięte w kącie jak jakiś śmieć w dodatku upierdolone
odpuść sobie tą firme bo to jakieś nieporozumienie, no chyba że się coś zmieniło tam
odpuść sobie tą firme bo to jakieś nieporozumienie, no chyba że się coś zmieniło tam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja oddalem tam widelec i korby w tamtym czasie, zamawialem niebieska dostalem kremowo biala. Prosilem o wykonanie zlecenia... odebralem niebieski. Okazalo sie ze oprocz podkladu byly ze 3 rozne warsty, czerwona, kremowa, niebieska. Ciekawe. Troche czesci utyly optycznie i wagowo... Jakosc srednia moze przez nadmiar warstw bo lakier kruszyl sie uderzony. Nie powinno miec to miejsca.
dupa.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Witam, w końcu skorzystałem z usług firmy SKOS na ul. Podskarbińskiej ( Praga Płd ) i mogę ten zakład z czystym sumieniem polecić. Co prawda trochę Mnie za fatygę skasowali, ale robota została wykonana perfekcyjnie, a rama wygląda jak nowa z fabryki. Podsumowując: na pomalowanie ramy czekałem 9 dni, ale zostałem o tym terminie uprzedzony i wziąłem to pod uwagę, zapłaciłem 140zł łącznie za wypiaskowanie, kolor ( malowanie proszkowe ) + połysk na sam koniec. Jegomość, który się tym zajął był bardzo uprzejmy, ponadto rama została przez lakiernika dokładnie zabezpieczona, podsumowując- wszystko tak jak trzeba! POLECAM! 

-
- Kontakt:
Ewentualnie zagadaj do chłopaków z Brwinowa ( pod pruszkowem, pociągiem jedziesz 20 minut) z firmy Jakoobcycles . Zajmują się profesjonalną restauracją rowerów, malują proszkowo i na "mokro" w kolorze i grafice wybranej przez klienta, może tak tani nie są, ale fuszerki nie odpierniczają. Sam na dniach rozbieram rower i będę przemalowywał swojego sunn'a. Zresztą , wystarczy przejrzeć galerię ich prac
-
- Kontakt:
Efekt końcowy malowania można zobaczyć w tym temacie: http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=62563