Pozdro i grubszego sezonu niz ubiegły.
Ps. Schodek Video z Downhillizmu jest dalej w progressie czy już nie ma co liczyć?

quilong oczywiste ze masz jak i inni prawo do własnego zdania a moje uwagi kierowane do kolegi Frang - tak znam go sa na relaksie i z dystansem i wiem ze Kacper tak je odczyta....quilong pisze:Nikt mi nie wmówi, że w dzisiejszych czasach amator "który nie siedzi 10 lat w filmach" nie jest w stanie nakręcić dobrego filmu, bo jest. Można tyle podpatrzeć od innych, popytać na forach itp itd.
...i tu się mylisz :P Całe życie na relaksie, w tu się tak spiąłeś.Schodek pisze:quilong oczywiste ze masz jak i inni prawo do własnego zdania a moje uwagi kierowane do kolegi Frango - tak znam go sa na relaksie i z dystansem i wiem ze Kacper tak je odczyta....
Przem NBT pisze:nie ma tu pro jazdy, pro sztuczek, wszystko z duza ilościa zajawki.
Pozdrawiam
Przem
Podobnie z jazda..frango pisze:Tak każdy kręci (filmy) jak potrafi... co nie znaczy, że zawsze wychodzi to dobrze.
widzowie oczekują od filmów za dobre pieniądze ze sie będzie działo..ktoś kto kreci dla siebie może mieć to w nosie co inni pomyślą..kumasz?? jak boli Cie jakość filmu to poproś kogoś w firmie u siebie aby dal na nxt film 100.000 euro i będziesz miał taka jakość jakiej oczekujesz...tu wystąpili "koledzy-znajomi" nie zawodnicy/krecil to "kolega/znajomy" nie znawca reżyser z zacięciem do filmowania...zrozum to proszę to łatwiej będzie Ci ocenić następne projekty...frango pisze:Ale czasy się zmieniają... i teraz widzowie oczekują jakości HD, nowych pomysłów, zapierające dech w piersi jazdy lub przynajmniej pięknych obrazków. Ja niczego w takiego w Euforii nie znalazłem. I jeszcze raz Ci powtórzę, bo to chyba nie dociera... to subiektywna opinia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości