Dział offtopic.

Szymon.
Kontakt:

Dział offtopic.

Post autor: Szymon. »

Witam, ostatnio zauważyłem że wieelu użytkowników nie wie do czego służy dział off topic.
Bynajmniej wiele osób czasem nawet wyzywa autorów wątków 'luzackich' i nie mających nic wspólnego z rowerami...
(zaraz ktoś mnie bedzie wyzywał ^^)
Chodzi mi o to że to czasem denerwuje i moim zdaniem dział off topic służy właśnie do gadania o bzdetach które są śmieszne albo ciekawe ale mogące pomóc komuś tak jak np dział "cześci rowerowe po angielsku"
Tak się składa że dzieki temu tematowi zaliczyłem prace semestralną z angielskiego :P
Nie wiem czy można z tym coś zrobić ale dla mnie to bynajmniej dziwne .
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Szymon. cieszymy sie,ze forum przyczynilo sie do Twoich postepow w nauce,ale w Twoim temacie chodzilo o to,ze pytales o rzeczy oczywiste dostepne na wyciagniecie reki.Minimalnym wysilkiem mogles sam zdobyc te informacje.

A teraz w ramach dalszej dzialalnosci edukacyjno-misyjnej tego forum zadam Ci zadanie domowe do odrobienia,temat brzmi:
"jaki sens ma slowo bynajmniej?"
bo wnioskujac po Twoim poscie uzywasz slow ktorych znaczenia nie znasz.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
michalnz
Kontakt:

Post autor: michalnz »

Obrazek
michalnz.pinkbike.com
www.nocuje.net
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

Hm.... Ja wam powiem tak. Jest okres sesji więc....
Załączniki
512_502106069ab2051.jpg
512_502106069ab2051.jpg (30.48 KiB) Przejrzano 3614 razy
Back in black
Szymon.
Kontakt:

dobra już sie nie odzywam :P
LEPMY PIEROŻKI i pierdolmy wszystko .
piotrex
Kontakt:

Szymon. alez to nie o to chodzi zebys sie nie odzywal,tylko ostatnio jest dziwna maniera na uzywanie slowa 'bynajmniej' zamiennie z 'przynajmniej'.Te dwa slowa znacza zupelnie co innego.

LestatBiker daruj sobie te obrazki,bo naprawde robi sie to irytujace.
Szymon.
Kontakt:

no ale widzisz, kolejny mankament forum zamiast zająć się czymś co wkurza (z tego co widze nie tylko mnie) wolicie pie*dolnąć coś o zasadach używania słowa bynajmniej
ok. wybaczcie nie wiem jestem młody i głupi i z polskiego mam 2 ;/
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

piotrex no spoko postaram się ;]

Szymon. pisze:no ale widzisz, kolejny mankament forum zamiast zająć się czymś co wkurza (z tego co widze nie tylko mnie) wolicie pie*dolnąć coś o zasadach używania słowa bynajmniej
No jak pisownia Cię nie pociąga, dorzucę od siebie:

Jakbyś poprawnie zdefiniował czym jest ,,punkt" ? :P
Back in black
Szymon.
Kontakt:

ja pie*dole . Myślałem że na tym forum można pogadać na temat.
Killo
Kontakt:

Post autor: Killo »

Szymon. Twój temat jest jak analiza statystyczna smakowych odczuć karpia podczas tarła.
http://www.facebook.com/13bikes
http://tnij.org/7pfafp4 Satanistyczna Kosa FR
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Szymon., najpierw naucz się pisać ogólnie, a potem pisz na temat, bo na razie to śmieszne jest... mniej więcej jak małpa próbująca palić fajkę.
piotrex
Kontakt:

Szymon. widze,ze masz przyjacielu problem.Angielski nie idzie,polski tez ledwo zipie,moze pora odstawic forum i rower i skupic sie na nauce?

p.s.jesli nie umiesz napisac posta bez slowa pierdole,to lepiej juz nie pisz.
Banan725135650
Kontakt:

Post autor: Banan725135650 »

Szymon. pisze:
ja pie*dole
Te wszystkie przekleństwa to w ramach nacechowania ekspresywnego tekstu? Daj spokój. Peace!
Szymon.
Kontakt:

Lajtowo... nie ma to jak najpopularniejsze forum w polsce o rowerach.
Do usunięcia.
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

Szymon. pisze: nie ma to jak najpopularniejsze forum w polsce o rowerach.
Dokladnie, dlatego dbamy o to, aby ludzie przegladajacy forum nie wyrabiali sobie negatywnego zdania o rowerzystach.

A co pomysli ktos, widzac Twoje posty?
Po 1 - Nie potrafisz sam wyszukiwac informacji, nie wrozy to zbyt dobrze na przyszlosc.
Po 2 - Uzywasz slow, ktorych znaczenia nie znasz
Po 3 - Przeklinasz, w sposob bynajmniej nie literacki. Czyli masz zbyt maly zasob slow, zeby sprawnie sie komunikowac.
Szymon.
Kontakt:

a co sobie pomyśli o takim adminie / moderatorze który zamiast odpowiedzieć normalnie na pytanie pieprzy o zasadach pisowni ? jak już to takie rzeczy daje się , nie wiem w 'ps' czy coś a nie że tylko o tym gadasz. I właśnie widzę jak dbasz o wizerunek forum.
Bo przyjdzie totalnie zielony gościu i się o coś zapyta to wy będziecie pierdolić o tym ze wujek google istnieje, jak tak łatwo poszukać to co za problem ?? od tego jest forum żeby pomagać, czasem są też totalne bezmózgi którym trzeba powiedzieć co i jak po kolei . i co z tego ? nie wiem jeżeli wy wolicie wyśmiać i nabijać się z takich ludzi to fajnie macie i jeszcze fajniej że na takie nabijanie się nikt nie reaguje a jak ktoś napisze jakiś błąd ortograficzny to już kurwa ostrzeżenia lecą i wszyscy wymieniają w punktach kto co sobie o mnie pomyśli. Niech se WSZYSCY myślą że mam problemy w szkole. Jeżeli faktycznie tak was to interesuje powiem - nie nie martwcie sie , radze sobie. Weźcie pierdolnijcie się w głowę... Bo tutaj niezły cyrk odwalacie.
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Dobra, nie chce mi się tego czytać, ale napisz to zgodnie z zasadami ortografii, gramatyki, interpunkcji i jakoś tak komunikatywnie, bo robisz bełkot. I nie chodzi o "jeden" błąd, bo masz średnio jeden błąd na dwa słowa. Nie wiem z czym sobie radzisz, bo na pewno nie z pisaniem. Każdy Cię będzie uważał za idiotę po przeczytaniu czegoś takiego, i to nawet nie ze względu na treść, fajnie? No poza Tobie podobnymi analfabetami, ale na szczęście jest was mało.
Killo
Kontakt:

Post autor: Killo »

Szymon, zajmij się swoimi sprawami, a nie rób za skrzyżowanie św. Matki Teresy z Kalkuty z Jezusem Nazarejczykiem i Prometeuszem.

Łamiesz Netetykietę to raz, dwa wymuszasz tolerancję dla bezmyślności na największym forum o tej tematyce w Polsce. Weź zacznij myśleć (a jest to dłuuugi i czasem bolesny proces) zewrzyj dwa neurony, niech zaiskrzą. Niech zobaczą ludzie przebłysk inteligencji w Twoich oczach i pomyśl co piszesz.
Szymon.
Kontakt:

PROSZĘ WSZYSTKICH LENIÓW KTÓRZY SĄ ZAINTERESOWANI TEMATEM, O PRZECZYTANIE!
dopsz. Wybaczcie mi te wulgarne słowa i przyjmijcie moje wyrazy szacunku do Was oraz Waszego słownika wewnętrznego. Gdyż iż ponieważ kurwica mnie bierze jak chce coś poruszyć na forum, ale nie , spokój , pobudzam neurony.
a więc , gdy chcę poruszyć na forum temat dotyczący działu "off topic"
Gdyż jest także parę tamatów typu (nie pamiętam dokładnie nazwy wybaczcie roztargnięcie) ' śmieszne sytuacje związane z rowerami.
Temat / Wątek (jak kto woli) w którym użytkownicy owego forum opowiadają o swoich śmiesznych przeżyciach które związane są z tematyką rowerową a konkretnie kolarstwem grawitacyjnym oraz przechodniami które myślą na przykład że mtb to bmx. Wiele osób skarżyło się iż owy temat jest 'bez sensu' . no kurwa tak ale chyba na tym polega off top nie? dobra spokój!

Jeżeli to też uważacie że jest 'bez sensu' to szanownego Pana Administratora proszę o usunięcie tematu. dziękuje.
Zablokowany