Dział offtopic.
Dział offtopic.
Witam, ostatnio zauważyłem że wieelu użytkowników nie wie do czego służy dział off topic.
Bynajmniej wiele osób czasem nawet wyzywa autorów wątków 'luzackich' i nie mających nic wspólnego z rowerami...
(zaraz ktoś mnie bedzie wyzywał ^^)
Chodzi mi o to że to czasem denerwuje i moim zdaniem dział off topic służy właśnie do gadania o bzdetach które są śmieszne albo ciekawe ale mogące pomóc komuś tak jak np dział "cześci rowerowe po angielsku"
Tak się składa że dzieki temu tematowi zaliczyłem prace semestralną z angielskiego :P
Nie wiem czy można z tym coś zrobić ale dla mnie to bynajmniej dziwne .
Bynajmniej wiele osób czasem nawet wyzywa autorów wątków 'luzackich' i nie mających nic wspólnego z rowerami...
(zaraz ktoś mnie bedzie wyzywał ^^)
Chodzi mi o to że to czasem denerwuje i moim zdaniem dział off topic służy właśnie do gadania o bzdetach które są śmieszne albo ciekawe ale mogące pomóc komuś tak jak np dział "cześci rowerowe po angielsku"
Tak się składa że dzieki temu tematowi zaliczyłem prace semestralną z angielskiego :P
Nie wiem czy można z tym coś zrobić ale dla mnie to bynajmniej dziwne .
Szymon. cieszymy sie,ze forum przyczynilo sie do Twoich postepow w nauce,ale w Twoim temacie chodzilo o to,ze pytales o rzeczy oczywiste dostepne na wyciagniecie reki.Minimalnym wysilkiem mogles sam zdobyc te informacje.
A teraz w ramach dalszej dzialalnosci edukacyjno-misyjnej tego forum zadam Ci zadanie domowe do odrobienia,temat brzmi:
"jaki sens ma slowo bynajmniej?"
bo wnioskujac po Twoim poscie uzywasz slow ktorych znaczenia nie znasz.
A teraz w ramach dalszej dzialalnosci edukacyjno-misyjnej tego forum zadam Ci zadanie domowe do odrobienia,temat brzmi:
"jaki sens ma slowo bynajmniej?"
bo wnioskujac po Twoim poscie uzywasz slow ktorych znaczenia nie znasz.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
Szymon. alez to nie o to chodzi zebys sie nie odzywal,tylko ostatnio jest dziwna maniera na uzywanie slowa 'bynajmniej' zamiennie z 'przynajmniej'.Te dwa slowa znacza zupelnie co innego.
LestatBiker daruj sobie te obrazki,bo naprawde robi sie to irytujace.
LestatBiker daruj sobie te obrazki,bo naprawde robi sie to irytujace.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
piotrex no spoko postaram się ;]
Jakbyś poprawnie zdefiniował czym jest ,,punkt" ? :P
No jak pisownia Cię nie pociąga, dorzucę od siebie:Szymon. pisze:no ale widzisz, kolejny mankament forum zamiast zająć się czymś co wkurza (z tego co widze nie tylko mnie) wolicie pie*dolnąć coś o zasadach używania słowa bynajmniej
Jakbyś poprawnie zdefiniował czym jest ,,punkt" ? :P
Back in black
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Dokladnie, dlatego dbamy o to, aby ludzie przegladajacy forum nie wyrabiali sobie negatywnego zdania o rowerzystach.Szymon. pisze: nie ma to jak najpopularniejsze forum w polsce o rowerach.
A co pomysli ktos, widzac Twoje posty?
Po 1 - Nie potrafisz sam wyszukiwac informacji, nie wrozy to zbyt dobrze na przyszlosc.
Po 2 - Uzywasz slow, ktorych znaczenia nie znasz
Po 3 - Przeklinasz, w sposob bynajmniej nie literacki. Czyli masz zbyt maly zasob slow, zeby sprawnie sie komunikowac.
a co sobie pomyśli o takim adminie / moderatorze który zamiast odpowiedzieć normalnie na pytanie pieprzy o zasadach pisowni ? jak już to takie rzeczy daje się , nie wiem w 'ps' czy coś a nie że tylko o tym gadasz. I właśnie widzę jak dbasz o wizerunek forum.
Bo przyjdzie totalnie zielony gościu i się o coś zapyta to wy będziecie pierdolić o tym ze wujek google istnieje, jak tak łatwo poszukać to co za problem ?? od tego jest forum żeby pomagać, czasem są też totalne bezmózgi którym trzeba powiedzieć co i jak po kolei . i co z tego ? nie wiem jeżeli wy wolicie wyśmiać i nabijać się z takich ludzi to fajnie macie i jeszcze fajniej że na takie nabijanie się nikt nie reaguje a jak ktoś napisze jakiś błąd ortograficzny to już kurwa ostrzeżenia lecą i wszyscy wymieniają w punktach kto co sobie o mnie pomyśli. Niech se WSZYSCY myślą że mam problemy w szkole. Jeżeli faktycznie tak was to interesuje powiem - nie nie martwcie sie , radze sobie. Weźcie pierdolnijcie się w głowę... Bo tutaj niezły cyrk odwalacie.
Bo przyjdzie totalnie zielony gościu i się o coś zapyta to wy będziecie pierdolić o tym ze wujek google istnieje, jak tak łatwo poszukać to co za problem ?? od tego jest forum żeby pomagać, czasem są też totalne bezmózgi którym trzeba powiedzieć co i jak po kolei . i co z tego ? nie wiem jeżeli wy wolicie wyśmiać i nabijać się z takich ludzi to fajnie macie i jeszcze fajniej że na takie nabijanie się nikt nie reaguje a jak ktoś napisze jakiś błąd ortograficzny to już kurwa ostrzeżenia lecą i wszyscy wymieniają w punktach kto co sobie o mnie pomyśli. Niech se WSZYSCY myślą że mam problemy w szkole. Jeżeli faktycznie tak was to interesuje powiem - nie nie martwcie sie , radze sobie. Weźcie pierdolnijcie się w głowę... Bo tutaj niezły cyrk odwalacie.
-
- Kontakt:
Dobra, nie chce mi się tego czytać, ale napisz to zgodnie z zasadami ortografii, gramatyki, interpunkcji i jakoś tak komunikatywnie, bo robisz bełkot. I nie chodzi o "jeden" błąd, bo masz średnio jeden błąd na dwa słowa. Nie wiem z czym sobie radzisz, bo na pewno nie z pisaniem. Każdy Cię będzie uważał za idiotę po przeczytaniu czegoś takiego, i to nawet nie ze względu na treść, fajnie? No poza Tobie podobnymi analfabetami, ale na szczęście jest was mało.
Szymon, zajmij się swoimi sprawami, a nie rób za skrzyżowanie św. Matki Teresy z Kalkuty z Jezusem Nazarejczykiem i Prometeuszem.
Łamiesz Netetykietę to raz, dwa wymuszasz tolerancję dla bezmyślności na największym forum o tej tematyce w Polsce. Weź zacznij myśleć (a jest to dłuuugi i czasem bolesny proces) zewrzyj dwa neurony, niech zaiskrzą. Niech zobaczą ludzie przebłysk inteligencji w Twoich oczach i pomyśl co piszesz.
Łamiesz Netetykietę to raz, dwa wymuszasz tolerancję dla bezmyślności na największym forum o tej tematyce w Polsce. Weź zacznij myśleć (a jest to dłuuugi i czasem bolesny proces) zewrzyj dwa neurony, niech zaiskrzą. Niech zobaczą ludzie przebłysk inteligencji w Twoich oczach i pomyśl co piszesz.
PROSZĘ WSZYSTKICH LENIÓW KTÓRZY SĄ ZAINTERESOWANI TEMATEM, O PRZECZYTANIE!
dopsz. Wybaczcie mi te wulgarne słowa i przyjmijcie moje wyrazy szacunku do Was oraz Waszego słownika wewnętrznego. Gdyż iż ponieważ kurwica mnie bierze jak chce coś poruszyć na forum, ale nie , spokój , pobudzam neurony.
a więc , gdy chcę poruszyć na forum temat dotyczący działu "off topic"
Gdyż jest także parę tamatów typu (nie pamiętam dokładnie nazwy wybaczcie roztargnięcie) ' śmieszne sytuacje związane z rowerami.
Temat / Wątek (jak kto woli) w którym użytkownicy owego forum opowiadają o swoich śmiesznych przeżyciach które związane są z tematyką rowerową a konkretnie kolarstwem grawitacyjnym oraz przechodniami które myślą na przykład że mtb to bmx. Wiele osób skarżyło się iż owy temat jest 'bez sensu' . no kurwa tak ale chyba na tym polega off top nie? dobra spokój!
Jeżeli to też uważacie że jest 'bez sensu' to szanownego Pana Administratora proszę o usunięcie tematu. dziękuje.
dopsz. Wybaczcie mi te wulgarne słowa i przyjmijcie moje wyrazy szacunku do Was oraz Waszego słownika wewnętrznego. Gdyż iż ponieważ kurwica mnie bierze jak chce coś poruszyć na forum, ale nie , spokój , pobudzam neurony.
a więc , gdy chcę poruszyć na forum temat dotyczący działu "off topic"
Gdyż jest także parę tamatów typu (nie pamiętam dokładnie nazwy wybaczcie roztargnięcie) ' śmieszne sytuacje związane z rowerami.
Temat / Wątek (jak kto woli) w którym użytkownicy owego forum opowiadają o swoich śmiesznych przeżyciach które związane są z tematyką rowerową a konkretnie kolarstwem grawitacyjnym oraz przechodniami które myślą na przykład że mtb to bmx. Wiele osób skarżyło się iż owy temat jest 'bez sensu' . no kurwa tak ale chyba na tym polega off top nie? dobra spokój!
Jeżeli to też uważacie że jest 'bez sensu' to szanownego Pana Administratora proszę o usunięcie tematu. dziękuje.