Testy DM na DH-Zonie. PORAŻKA@!!!

Julo_HC
Kontakt:

Post autor: Julo_HC »

Michal: ale to reklama a nie test. Prawdziwy tester znalazl by minusy. To zaden interes dla firmy...
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
michal_rz
Kontakt:

Post autor: michal_rz »

masz racje Julo :)
Bike Team Rzeszów --> http://btr.glt.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Mnie rozbawilo ze koles wazy 70kg i 750 byla za twarda, to ciekawe bo ja waze 64 i ja dobijalem jak chcialem...

Teraz mam 230 skoku ( tak tak , da sie, degresyw ale wale to, zobaczymy ile to pojezdzi , na razie jest git, zero luzow ) 230 foxa rc z 700lbs , taka duza prezyna jak w swingerach.

Dopiero teraz jest ok i nie dobijam tego. Ladnie zasysa dropy.

ALe na 550 to ja sobie nie wyobrazam nawet jezdzic, dobicie z chociazby metrowego murka, moze nawet z kraweznika jakby xprot mocno nacisnal :D

hihi

Jak sie chce miec komforcik do wybierania wszystkiego to sie kupuje monster trucka :D

Zawiecha ma przyjmowac jebniecia unikajac polamania ramy i jezdzca, a to dm akurat dobrze wychodzi. Tyle ze przy 550 juz dawno bym nie mial dampera albo srub. ( pogiely sie od dobijania na 750)

KUPCIE NOWE BIKE ACTION, bedzie obszerna recka mojej ramki :)

Nio i dzieki za zauwazenie tego ze MY - ROWEROWY.COM a skleprowerowy.com to dwa calkiem rozne sklepy.

Dzieki tez za mile slowa.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

Najlepszy test to zrobił kolega przedwczoraj podczas 4X na Kazoorce.....jedzie sobie trasę, skoczył ostatni stolik, a tu rama dobiła. O co chodzi? Patrzy....ups....połamało się przednie mocowanie dampera...ZONK
- rama miała 3 tygodnie.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
endrju71
Kontakt:

Post autor: endrju71 »

MaxDamage to ty jestes w nowym Bike Action jak podnosisz swoj rower na jakims tam obrazku??? To chyba chodzilo o to kto dluzej utrzyma swoj rower...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

normalnie porazka ;(
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
DragMen
Kontakt:

Post autor: DragMen »

joł
mozecie więcej tych testów robic ( tekstów :) )
albo zrobic cos takiego ze kazdy biker moze sam go testowac
np wchodzisz do działu testy :
i widzisz inne rodzdzialy tymu amorki ramy piasty szprychy ( tak jak na bikeboardzie ) ale przed napisaniem recenzji czeba wpisac swój login i hasło z dh zona !
tyle
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=211434 heh
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

To nie ja , ale moj rower.

Przestancie z tym dobijaniem pisac, qrwa jak ktos jezdzi na zlej sprzezynie i mu dobija damper to absolutnie jest wina ramy!

Tak mozna polamac kazda rame, a dm jest zrobiony bardzo zmyslnie bo zamiast pekac rama pekaja te gowna, a takie cos sobie dorobic to dla kogos kto choc troche umie majsterkowac ( pel pel ple - xprot :D ) 10min.

:D

To jest dobrze zrobione.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Wojciechu
Kontakt:

Post autor: Wojciechu »

hmm przychodzi kasa odchodzą wspolpracownicy, wiadomo kazdy chce cos zarobic to rozumiem, ale Nikom z calym szacunkiem chlopaki maja racje ze to przegiecie paly test sponsorowany. Ciesze sie ze wezmiesz to pod uwage - a przynajmniej jak mowisz bedziesz sie staral... :/

test sponsorowany to troche jak jury wybierajace pomiedzy DC a NSX gdy cale jury zasiada w zarzadzie DC... [DC i NSX jedynie dla przykladu zeby nie bylo]

pzdr
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
ODPOWIEDZ