Testy DM na DH-Zonie. PORAŻKA@!!!
-
- Kontakt:
Mnie rozbawilo ze koles wazy 70kg i 750 byla za twarda, to ciekawe bo ja waze 64 i ja dobijalem jak chcialem...
Teraz mam 230 skoku ( tak tak , da sie, degresyw ale wale to, zobaczymy ile to pojezdzi , na razie jest git, zero luzow ) 230 foxa rc z 700lbs , taka duza prezyna jak w swingerach.
Dopiero teraz jest ok i nie dobijam tego. Ladnie zasysa dropy.
ALe na 550 to ja sobie nie wyobrazam nawet jezdzic, dobicie z chociazby metrowego murka, moze nawet z kraweznika jakby xprot mocno nacisnal :D
hihi
Jak sie chce miec komforcik do wybierania wszystkiego to sie kupuje monster trucka :D
Zawiecha ma przyjmowac jebniecia unikajac polamania ramy i jezdzca, a to dm akurat dobrze wychodzi. Tyle ze przy 550 juz dawno bym nie mial dampera albo srub. ( pogiely sie od dobijania na 750)
KUPCIE NOWE BIKE ACTION, bedzie obszerna recka mojej ramki :)
Nio i dzieki za zauwazenie tego ze MY - ROWEROWY.COM a skleprowerowy.com to dwa calkiem rozne sklepy.
Dzieki tez za mile slowa.
Teraz mam 230 skoku ( tak tak , da sie, degresyw ale wale to, zobaczymy ile to pojezdzi , na razie jest git, zero luzow ) 230 foxa rc z 700lbs , taka duza prezyna jak w swingerach.
Dopiero teraz jest ok i nie dobijam tego. Ladnie zasysa dropy.
ALe na 550 to ja sobie nie wyobrazam nawet jezdzic, dobicie z chociazby metrowego murka, moze nawet z kraweznika jakby xprot mocno nacisnal :D
hihi
Jak sie chce miec komforcik do wybierania wszystkiego to sie kupuje monster trucka :D
Zawiecha ma przyjmowac jebniecia unikajac polamania ramy i jezdzca, a to dm akurat dobrze wychodzi. Tyle ze przy 550 juz dawno bym nie mial dampera albo srub. ( pogiely sie od dobijania na 750)
KUPCIE NOWE BIKE ACTION, bedzie obszerna recka mojej ramki :)
Nio i dzieki za zauwazenie tego ze MY - ROWEROWY.COM a skleprowerowy.com to dwa calkiem rozne sklepy.
Dzieki tez za mile slowa.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
joł
mozecie więcej tych testów robic ( tekstów :) )
albo zrobic cos takiego ze kazdy biker moze sam go testowac
np wchodzisz do działu testy :
i widzisz inne rodzdzialy tymu amorki ramy piasty szprychy ( tak jak na bikeboardzie ) ale przed napisaniem recenzji czeba wpisac swój login i hasło z dh zona !
tyle
mozecie więcej tych testów robic ( tekstów :) )
albo zrobic cos takiego ze kazdy biker moze sam go testowac
np wchodzisz do działu testy :
i widzisz inne rodzdzialy tymu amorki ramy piasty szprychy ( tak jak na bikeboardzie ) ale przed napisaniem recenzji czeba wpisac swój login i hasło z dh zona !
tyle
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=211434 heh
-
- Kontakt:
To nie ja , ale moj rower.
Przestancie z tym dobijaniem pisac, qrwa jak ktos jezdzi na zlej sprzezynie i mu dobija damper to absolutnie jest wina ramy!
Tak mozna polamac kazda rame, a dm jest zrobiony bardzo zmyslnie bo zamiast pekac rama pekaja te gowna, a takie cos sobie dorobic to dla kogos kto choc troche umie majsterkowac ( pel pel ple - xprot :D ) 10min.
:D
To jest dobrze zrobione.
Przestancie z tym dobijaniem pisac, qrwa jak ktos jezdzi na zlej sprzezynie i mu dobija damper to absolutnie jest wina ramy!
Tak mozna polamac kazda rame, a dm jest zrobiony bardzo zmyslnie bo zamiast pekac rama pekaja te gowna, a takie cos sobie dorobic to dla kogos kto choc troche umie majsterkowac ( pel pel ple - xprot :D ) 10min.
:D
To jest dobrze zrobione.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
hmm przychodzi kasa odchodzą wspolpracownicy, wiadomo kazdy chce cos zarobic to rozumiem, ale Nikom z calym szacunkiem chlopaki maja racje ze to przegiecie paly test sponsorowany. Ciesze sie ze wezmiesz to pod uwage - a przynajmniej jak mowisz bedziesz sie staral... :/
test sponsorowany to troche jak jury wybierajace pomiedzy DC a NSX gdy cale jury zasiada w zarzadzie DC... [DC i NSX jedynie dla przykladu zeby nie bylo]
pzdr
test sponsorowany to troche jak jury wybierajace pomiedzy DC a NSX gdy cale jury zasiada w zarzadzie DC... [DC i NSX jedynie dla przykladu zeby nie bylo]
pzdr
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX