Witam wszystkich , myślę nad kupnem kierownicy dartmoor nitro
i zastanawiam się czy będzie dobra do FR/DH , może ktoś miał z ją styczność i mógł by się wypowiedzieć coś na jej temat . Z góry dzięki
. Dokładnie chodzi o tą kierownice : http://rowerowy.com/czesci/kierownice_r ... moor_nitro
Jak to nie! ja mam od poniedziałku ogólnie mi bardzo odpowiada, i wziosowo i gieciowo, ale to sprawa indywidualna. Co do wytrzymałości to ci nikt jeszcze tego nie powie.
Kierownice z dobrego materiału wbrew pozorom trudno jest spieprzyć. Dart nie jest kosmicznie przelajtowany wiec powinno byc spoko. Swoja droga Maro latał cały ostatni sezon wielkie dirty, chłop sam jest duzy i nie zajechał. Szamana widzialem z nia na White Style i tez było spoko. Nie wiem od kiedy ma.
Testów nie ma ale zdziwilbym sie jakby cos sie z nią działo. A kąty i szerokosc do dh bardzo spoko.
kierownica jest super. za tą cenę nie ma się co zastanawiać. obecnie cieżko byłoby Ci kupić coś nowego, płaskiego i szerokiego za takie siano. Poza tym ładne kolory, dobre wykonanie. Mam ją już prawie 2 tygodnie
komandor ja mam niebieską od półtora tygodnia. Szukałem właśnie takiego koloru żeby nie był błękitny jak sunline (nitro ma kolor bardziej zbliżony do obręczy fortress). Wieczorem zrobię fotki i dam link do zdjęć