Kierownica Dartmoor Nitro

rafi32
Kontakt:

Kierownica Dartmoor Nitro

Post autor: rafi32 »

Witam wszystkich , myślę nad kupnem kierownicy dartmoor nitro
i zastanawiam się czy będzie dobra do FR/DH , może ktoś miał z ją styczność i mógł by się wypowiedzieć coś na jej temat . Z góry dzięki
. Dokładnie chodzi o tą kierownice :
http://rowerowy.com/czesci/kierownice_r ... moor_nitro
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

rafi32 pisze:może ktoś miał z ją styczność
parę dni temu wyszła do sprzedaży ;) Pewnie nawet jeszcze przesyłka do nikogo nie dotarła ;)
boogiel
Kontakt:

Post autor: boogiel »

Jak to nie! ja mam od poniedziałku :D ogólnie mi bardzo odpowiada, i wziosowo i gieciowo, ale to sprawa indywidualna. Co do wytrzymałości to ci nikt jeszcze tego nie powie. :lol:
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Kierownice z dobrego materiału wbrew pozorom trudno jest spieprzyć. Dart nie jest kosmicznie przelajtowany wiec powinno byc spoko. Swoja droga Maro latał cały ostatni sezon wielkie dirty, chłop sam jest duzy i nie zajechał. Szamana widzialem z nia na White Style i tez było spoko. Nie wiem od kiedy ma.

Testów nie ma ale zdziwilbym sie jakby cos sie z nią działo. A kąty i szerokosc do dh bardzo spoko.
zero100
Kontakt:

Re: Kierownica Dartmoor Nitro

Post autor: zero100 »

kierownica jest super. za tą cenę nie ma się co zastanawiać. obecnie cieżko byłoby Ci kupić coś nowego, płaskiego i szerokiego za takie siano. Poza tym ładne kolory, dobre wykonanie. Mam ją już prawie 2 tygodnie :)
komandor
Kontakt:

Post autor: komandor »

Czy ktoś kto posiada ją w kolorze niebieskim i ma ją u siebie, mógłby zrobić jej zdjęcie :)? Intryguje mnie jak kolor wypada "w realu".
Grzybu93
Kontakt:

Post autor: Grzybu93 »

komandor ja mam niebieską od półtora tygodnia. Szukałem właśnie takiego koloru żeby nie był błękitny jak sunline (nitro ma kolor bardziej zbliżony do obręczy fortress). Wieczorem zrobię fotki i dam link do zdjęć ;)
FraQ
Kontakt:

Post autor: FraQ »

tatuator pisze:funn fatboy?
też mi sie wydaje, że funn jest lepszym rozwiązaniem..
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

FraQ pisze:też mi sie wydaje, że funn jest lepszym rozwiązaniem.
Jest lepszy bo? Cena lepsza ale nic poza tym. Kwestia wygladu i drobnych róznic w kątach. Co komu pasuje.
AdiFreerider
Kontakt:

Post autor: AdiFreerider »

Jeśli chcesz kolor to bierz Dartmoor Nitro a jak niezależy Ci na kolorze to Funn Fatboy DH
ODPOWIEDZ