[Koninki]- Gravity Park (Otwarcie Sezonu)

Mikel
Kontakt:

Post autor: Mikel »

Ajz, Mjchał wie co pisze - tyle powiem od siebie! :)
http://losmikelos.pinkbike.com/album/Riding/
utros
Kontakt:

Post autor: utros »

jaaaaak fajnie ze ciotka ma tam kamping...
first learn to be humans then learn to ride bike!!!
akSiorek
Kontakt:

Post autor: akSiorek »

Takie ładne foto z koninek na zachętę ^ pokazanie, że się już da śmigać! :arrow: http://www.pinkbike.com/photo/6347623/
ArthurGreen
Kontakt:

Post autor: ArthurGreen »

Szkoda że dzisiaj taka beznadziejna pogoda. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl 

http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

w tygodniu ma dochodzić do +15 nawet na południu do weekendu będzie zajebiście - ja się jaram i do zo na miejscu :)
Fest3r
Kontakt:

Post autor: Fest3r »

Ja też sie jaram tą miejscówką, jeździłem tam w zeszłym tygodniu i powiem że naturalny las już jest ciekawy a co dopiero jak Michał z ekipą posiedzi tam pare miesięcy mając tyle drewna do dyspozycji, taki teren i zgode właściciela.
Co do samej miejscówki, jeśli będą tam trasy dh, nsy, slope to może warto by było postarać sie o basen z gąbkami? lub taką dmuchaną poduche? nie wiem jak to sie fachowo nazywa, ale napewno to też przyciagnęło by wielu bikerów nie tylko jeżdzących dh.
Pozdro i do zobaczenia na trasie.
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

"bez spiny bedzie trasa na lajcie do poskakania na spoko polance!!"
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

ArthurGreen pisze:Szkoda że dzisiaj taka beznadziejna pogoda. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
Artek nie wymigasz się !! 10 sztuk wpadło dziś na szczyt...część nawet po pracy i z buta bo już kolejka zamknięta była..chcieli i się pojawili !! Padał lekki śnieg.. a na szczycie paliło się WIELKIE ognisko,były kiełbaski i piwko...było generalnie wesoło i konkretnie !!

SZACUN wielki dla ekipy z Mszany i okolic !! Poszli szeroko :mrgreen:

Gąbki bez dachu to raczej słaby pomysł..balon kosztuje tyle że wolę tą kasę wsadzić w nowe trasy i mieć następne kilometry do zabawy...bo scena dirtowa ma swoje spoty do trików. Powoli...z czasem pojawi się to co będzie potrzebne. Wiem że apetyty są spore u Wszystkich,ale potrzebny jest czas na realizację projektu. Przyjmijmy wakacje jako termin w którym będzie Slope,NS i kilka konkretnych tras...do jesieni jeszcze sporo się zmieni :)

Dziś pojechało troszkę desek w las...ale najciekawsze to to że zrobiliśmy z KRISEM (NS Kamienica)nową sekcję koło starego wyciągu. Takie skoczne wejście w las !! W tygodniu pozbijam deski w elementy i na otwarciu proszę przeorać trasę na relaksie !!

Ratrak szaleje na stoku i zwozi deski do kilku baz - magazynów !! Jak tylko zejdzie śnieg z nartostrady i odpuści ziemię..zaczniemy stawiać konkrety !!

Pamiętajcie..to dopiero marzec !!
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
///Adamus
Kontakt:

Post autor: ///Adamus »

Dokładnie basen z gąbkami jest naprawde dobrym a nawet bardzo dobrym rozwiązaniem na zachęte rider'ow :) A co do samego basenu mógłby być czynny podczas bezdeszczowej pogody, zas w trakcie deszczu zakrywany folią. Zreszta Schodek wie co robic ;p
Pozdro i milego kopania zycze :mrgreen:
wernix
Kontakt:

Post autor: wernix »

Ej Schodek,

Pytanie na boku - a co z Wisler? Przerzucasz się na Koninki czy też będziesz działać równolegle tu i tu?

Pozdro,

Wernix
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

wernix - odpowiedz na to pytanie padla juz w tym temacie ;)
XkrisX
Kontakt:

Post autor: XkrisX »

Widzę że chłopaki macie ciśnienie. to i ja coś napisze :
pojawiam sie w Koninkach i znikam taka rola leśnego magika , od czasu do czasu coś zamieszam w lesie , kilka metrów sześciennych desek sie przeniesie. Za kilka dni powstanie dobra sekcja będzie to najlepsza lekcja na leśne hasanie ...
swoją drogą NIE MA LIPY i jeżeli chłopaki nie weźmiemy sie do roboty to jest pewien RObert z Mszany alias Fox i zrobi hard core i po wypłacie;p Pozdrawiam pijąc Żywca i myśląc co by tu zrobić w lesie żebyście się cieszyli śmigając w Koninkach
ps:jak można nie znać imienia jeżeli widziało sie kumpla ...środek ziemi (dla kumatych)
jame$
Kontakt:

Post autor: jame$ »

Witam stacja PKP z ktorej jest najblizej do Koninek jest w Rabce?
http://www.pinkbike.com/photo/7264360/
wernix
Kontakt:

Post autor: wernix »

Schodek pisze:...Wisła płynie obecnie swoim korytem :mrgreen:
Jeżeli mówimy o tym, to to takie wymijające sformułowanie. Czyli co, Schodek się wycofał z Wisler i ktoś inny będzie tam działał, czy też w ogóle miejsce nie będzie działać?

Pzdr,

M.
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

wernix pisze:Jeżeli mówimy o tym, to to takie wymijające sformułowanie. Czyli co, Schodek się wycofał z Wisler i ktoś inny będzie tam działał, czy też w ogóle miejsce nie będzie działać?
Zawody będą tam więc raczej ktoś tam działa ;)
akSiorek
Kontakt:

Post autor: akSiorek »

wernix pisze:Czyli co, Schodek się wycofał z Wisler i ktoś inny będzie tam działał, czy też w ogóle miejsce nie będzie działać?
z tego co gdzieś słyszałem Schodek się wycofał, trasą zająć ma się lady gagat.. czyli tak jakby miejsce w ogóle nie działało.. ew. wykopie nową dziurę przed jakimś wybiciem, zrobi odcinek pod górkę lub bezsensowne bandy na 1,5metra. :cry: nie ma co liczyć na nowości co weekend, sprzątanie trasy.. czasówki itd.

Teraz Polska.. nie? Teraz Koninki ! :D

Vin_OSW na Żarze też są zawody.. nikt tam nie działa na co dzień, nie ma progresu. Trasa przygotowywana jest na treningi i dzień zawodów.

pozdrowionka ;)
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

ja Ci Michał moge powiedzieć jak zrobić basen na zewnątrz żeby nie zamokło i było pro zadaszenie praktycznie zerowym kosztem :)
;o
Kontakt:

Post autor: ;o »

akSiorek - wybacz ale ********** glupoty:) Jakim prawem oczerniasz Tomka? Wiem, ze nie zrobi pewnie tyle co Schodek w Wisle ale zauwaz ile Gagat robi dla tego sportu... Kto organizuje najwiekszy cykl zawodow dh w Polsce? Poza tym Tomek najwyrazniej nie ma az tak wiele czasu, a jednak dziala na ile moze i nie wszystko co robi jest 'bezsensowne'.
Wyluzuj troche. WIem, ze modnie jest rzymac zaciekle jedna strone ale czasami warto zauwazyc tez starania innych.
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
ODPOWIEDZ