[Koninki]- Gravity Park (Otwarcie Sezonu)
Takie ładne foto z koninek na zachętę ^ pokazanie, że się już da śmigać!
http://www.pinkbike.com/photo/6347623/

-
- Kontakt:
Ja też sie jaram tą miejscówką, jeździłem tam w zeszłym tygodniu i powiem że naturalny las już jest ciekawy a co dopiero jak Michał z ekipą posiedzi tam pare miesięcy mając tyle drewna do dyspozycji, taki teren i zgode właściciela.
Co do samej miejscówki, jeśli będą tam trasy dh, nsy, slope to może warto by było postarać sie o basen z gąbkami? lub taką dmuchaną poduche? nie wiem jak to sie fachowo nazywa, ale napewno to też przyciagnęło by wielu bikerów nie tylko jeżdzących dh.
Pozdro i do zobaczenia na trasie.
Co do samej miejscówki, jeśli będą tam trasy dh, nsy, slope to może warto by było postarać sie o basen z gąbkami? lub taką dmuchaną poduche? nie wiem jak to sie fachowo nazywa, ale napewno to też przyciagnęło by wielu bikerów nie tylko jeżdzących dh.
Pozdro i do zobaczenia na trasie.
Artek nie wymigasz się !! 10 sztuk wpadło dziś na szczyt...część nawet po pracy i z buta bo już kolejka zamknięta była..chcieli i się pojawili !! Padał lekki śnieg.. a na szczycie paliło się WIELKIE ognisko,były kiełbaski i piwko...było generalnie wesoło i konkretnie !!ArthurGreen pisze:Szkoda że dzisiaj taka beznadziejna pogoda. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
SZACUN wielki dla ekipy z Mszany i okolic !! Poszli szeroko

Gąbki bez dachu to raczej słaby pomysł..balon kosztuje tyle że wolę tą kasę wsadzić w nowe trasy i mieć następne kilometry do zabawy...bo scena dirtowa ma swoje spoty do trików. Powoli...z czasem pojawi się to co będzie potrzebne. Wiem że apetyty są spore u Wszystkich,ale potrzebny jest czas na realizację projektu. Przyjmijmy wakacje jako termin w którym będzie Slope,NS i kilka konkretnych tras...do jesieni jeszcze sporo się zmieni

Dziś pojechało troszkę desek w las...ale najciekawsze to to że zrobiliśmy z KRISEM (NS Kamienica)nową sekcję koło starego wyciągu. Takie skoczne wejście w las !! W tygodniu pozbijam deski w elementy i na otwarciu proszę przeorać trasę na relaksie !!
Ratrak szaleje na stoku i zwozi deski do kilku baz - magazynów !! Jak tylko zejdzie śnieg z nartostrady i odpuści ziemię..zaczniemy stawiać konkrety !!
Pamiętajcie..to dopiero marzec !!
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Widzę że chłopaki macie ciśnienie. to i ja coś napisze :
pojawiam sie w Koninkach i znikam taka rola leśnego magika , od czasu do czasu coś zamieszam w lesie , kilka metrów sześciennych desek sie przeniesie. Za kilka dni powstanie dobra sekcja będzie to najlepsza lekcja na leśne hasanie ...
swoją drogą NIE MA LIPY i jeżeli chłopaki nie weźmiemy sie do roboty to jest pewien RObert z Mszany alias Fox i zrobi hard core i po wypłacie;p Pozdrawiam pijąc Żywca i myśląc co by tu zrobić w lesie żebyście się cieszyli śmigając w Koninkach
ps:jak można nie znać imienia jeżeli widziało sie kumpla ...środek ziemi (dla kumatych)
pojawiam sie w Koninkach i znikam taka rola leśnego magika , od czasu do czasu coś zamieszam w lesie , kilka metrów sześciennych desek sie przeniesie. Za kilka dni powstanie dobra sekcja będzie to najlepsza lekcja na leśne hasanie ...
swoją drogą NIE MA LIPY i jeżeli chłopaki nie weźmiemy sie do roboty to jest pewien RObert z Mszany alias Fox i zrobi hard core i po wypłacie;p Pozdrawiam pijąc Żywca i myśląc co by tu zrobić w lesie żebyście się cieszyli śmigając w Koninkach
ps:jak można nie znać imienia jeżeli widziało sie kumpla ...środek ziemi (dla kumatych)
z tego co gdzieś słyszałem Schodek się wycofał, trasą zająć ma się lady gagat.. czyli tak jakby miejsce w ogóle nie działało.. ew. wykopie nową dziurę przed jakimś wybiciem, zrobi odcinek pod górkę lub bezsensowne bandy na 1,5metra.wernix pisze:Czyli co, Schodek się wycofał z Wisler i ktoś inny będzie tam działał, czy też w ogóle miejsce nie będzie działać?

Teraz Polska.. nie? Teraz Koninki !

Vin_OSW na Żarze też są zawody.. nikt tam nie działa na co dzień, nie ma progresu. Trasa przygotowywana jest na treningi i dzień zawodów.
pozdrowionka

akSiorek - wybacz ale ********** glupoty:) Jakim prawem oczerniasz Tomka? Wiem, ze nie zrobi pewnie tyle co Schodek w Wisle ale zauwaz ile Gagat robi dla tego sportu... Kto organizuje najwiekszy cykl zawodow dh w Polsce? Poza tym Tomek najwyrazniej nie ma az tak wiele czasu, a jednak dziala na ile moze i nie wszystko co robi jest 'bezsensowne'.
Wyluzuj troche. WIem, ze modnie jest rzymac zaciekle jedna strone ale czasami warto zauwazyc tez starania innych.
Wyluzuj troche. WIem, ze modnie jest rzymac zaciekle jedna strone ale czasami warto zauwazyc tez starania innych.
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!