BOS na 2012
-
- Kontakt:
Ok bez spiny właśnie o to mi chodziło
Można to porównać do firmy Apple iPhone 4 kosztuje ok 4 tyś. cena wyprodukowania go to ok 800 zł w jakiejś ang. gazecie przeczytałem ( w przeliczeniu oczywiście) no , ale jak mają go nieliczni to znaczy , że są fajni i w ogóle elo a to że konkurencja jest na tym samym poziomie to nic nie znaczy bo ty masz Apple to jesteś już kimś ...

Lajkamil pisze:Ok bez spiny właśnie o to mi chodziłoMożna to porównać do firmy Apple iPhone 4 kosztuje ok 4 tyś. cena wyprodukowania go to ok 800 zł (w jakiejś ang. gazecie przeczytałem) no , ale jak mają go nieliczni to znaczy , że są fajni i w ogóle elo a konkurencja na tym samym poziomie , no ale masz Apple to jesteś już kimś ..
Dalej nie rozumiem twoich argumentów. Cena = lans i jakosc?
btw. Iphone4 sporo ludzi ma w miescie. Wystarczy dobra taryfe miec. Nie rozumiem zajawki.
BiałyMadball, Lajkamil oboje ze skrajności w skrajność, a nikt z Was nie czyta tego co napisał Spaced.
BiałyMadball a Tobie napiszę że w ogóle nie masz pojęcia o kosztach produkcji, marżach itd. Każdy bębni o tym jakie to wielkie pieniądze trzeba ca "coś" dać, a nikt tak na prawdę niema pojęcia o prowadzeniu takiego biznesu i tym z czym trzeba się zmagać przy realizacji.
Odnośnie meritum sprawy, amorki wyglądają prześlicznie, w BOS'ach nie siedzę, nawet nie przeglądam oferty itd. Po prostu nie chce siebie samego męczyć :P Jak przyjdzie czas, to będę się orientować
BiałyMadball a Tobie napiszę że w ogóle nie masz pojęcia o kosztach produkcji, marżach itd. Każdy bębni o tym jakie to wielkie pieniądze trzeba ca "coś" dać, a nikt tak na prawdę niema pojęcia o prowadzeniu takiego biznesu i tym z czym trzeba się zmagać przy realizacji.
Odnośnie meritum sprawy, amorki wyglądają prześlicznie, w BOS'ach nie siedzę, nawet nie przeglądam oferty itd. Po prostu nie chce siebie samego męczyć :P Jak przyjdzie czas, to będę się orientować

BOS jak zawsze piękny, co tu dużo gadać - klasa sama w sobie ;D
Sam mam bosa stoy, ale jeszcze nie miałem okazji go przetestować. Do pełni szczęścia brakuje mi amora na przód i korby
Ciekawy jestem jak wypadnie w porównaniu do foxa rc4, ale to się niebawem sprawdzi 
Sam mam bosa stoy, ale jeszcze nie miałem okazji go przetestować. Do pełni szczęścia brakuje mi amora na przód i korby

SELL OGARNIJ! --->http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25075252
-
- Kontakt:
Odnoszę wrażenie że masz mnie za debila... Czytam dokładnie wszystkie posty i staram się też budować swoje argumenty w oparciu o jakieś fakty. Zdaję sobie sprawę z tego, że nie produkują na większą skalę jak inne firmy i "targetują" swoje produkty na pewną grupę docelową która przynosi im dochód, co musi być widoczne w dużej cenie. Wiadomo, że do kosztów wlicza się marża, dystrybucja, marketing, promocja itp itd i dalej musi to być opłacalne by można było dalej prowadzić firmę i mieć środki dalej na jej dalszy rozwój i inwestycje. Wiem, że prowadzenie takiej firmy nie jest "sielanką" i dochodzi do tego wiele kosztów zmiennych ale dla mnie jako przyszłego potencjalnego klienta który nie należy do tych "zamożnych" to nie przekonuje...SegatiV pisze:BiałyMadball a Tobie napiszę że w ogóle nie masz pojęcia o kosztach produkcji, marżach itd. Każdy bębni o tym jakie to wielkie pieniądze trzeba ca "coś" dać, a nikt tak na prawdę niema pojęcia o prowadzeniu takiego biznesu i tym z czym trzeba się zmagać przy realizacji.
"Już teraz możemy zdradzić że ceny wszystkich modeli będą bardzo konkurencyjne" Sorry, ale dla większości mimo wszystko będzie to cena "zaporowa".
2015 set - Intense Socom FRO + Manitou Revox PRO + Boxxer RC 2012
-
- Kontakt:
Spaced sorry , ale trochę mnie obraziłeś (nie wiem czy pisze Rzeszów czy miejscowość z jakiej pochodzę bo błąd wyskakiwał) no ale mniejsza z tym to , że pochodzę z małej miejscowości nie oznacza , że jestem lanserem i obnoszę się z tym co robię. Niestety muszę Cie rozczarować , ale to czy jesteś lanserem i wieśniakiem nie zależy od tego skąd pochodzisz. Ja po prostu wyraziłem swoją opinie śmiało możesz się ze mną zgodzić , albo skrytykować byle konstruktywnie.
panowie, po co to cisnienie..
Specyfikacje modeli mam od dystrybutora we Francji, ale przy Devillu byl blad, bo nie wazy 1990 tylko 2600gr okolo.. Podobno BOS wyprzedal juz wszystkie amorki z serii 2011 i zaczyna sprzedawac wersje 2012. Jak dokladnie wygladaja specyfikacje napisze jak tylko dostane te informacje, jak narazie poszla zajawka.
Odnosnie cen, to poczekalbym se spekulacjami do momentu jak pojawia sie na stronie. Moge tez napisac, ze z koncem miesiaca bede mial mozliwosc wyprobowac Idylla i mysle ze na pewno pojawi sie obszerna recenzja. Kto wie, moze zalapie sie juz na model 2012? fajnie by bylo
Specyfikacje modeli mam od dystrybutora we Francji, ale przy Devillu byl blad, bo nie wazy 1990 tylko 2600gr okolo.. Podobno BOS wyprzedal juz wszystkie amorki z serii 2011 i zaczyna sprzedawac wersje 2012. Jak dokladnie wygladaja specyfikacje napisze jak tylko dostane te informacje, jak narazie poszla zajawka.
Odnosnie cen, to poczekalbym se spekulacjami do momentu jak pojawia sie na stronie. Moge tez napisac, ze z koncem miesiaca bede mial mozliwosc wyprobowac Idylla i mysle ze na pewno pojawi sie obszerna recenzja. Kto wie, moze zalapie sie juz na model 2012? fajnie by bylo

-
- Kontakt:
Ja jestem pokojowo nastawiony do wszystkiego , ale jak czasami wchodzę na forum i czytam posty to myślę , że niektórzy wchodzą tutaj żeby się wyładować a nie podyskutować o tym pięknym sporcie. Peace
Edit : Ok koniec bo się offtop robi. Co do amorka to pewnie za parę miesięcy zobaczymy porządny polski rev. no cóż trzeba być cierpliwym.
Edit : Ok koniec bo się offtop robi. Co do amorka to pewnie za parę miesięcy zobaczymy porządny polski rev. no cóż trzeba być cierpliwym.
Miałem na mysli w moim miescie, zjadłem słowo. A twoje pochodzenie nie ma nic wspolnego z tym ze jarasz sie hajsemLajkamil pisze:Spaced sorry , ale trochę mnie obraziłeś (nie wiem czy pisze Rzeszów czy miejscowość z jakiej pochodzę bo błąd wyskakiwał) no ale mniejsza z tym to , że pochodzę z małej miejscowości nie oznacza , że jestem lanserem i obnoszę się z tym co robię. Niestety muszę Cie rozczarować , ale to czy jesteś lanserem i wieśniakiem nie zależy od tego skąd pochodzisz. Ja po prostu wyraziłem swoją opinie śmiało możesz się ze mną zgodzić , albo skrytykować byle konstruktywnie.

-
- Kontakt:
Karolina wy na prawde dostaliscie dostawe N'Dee? Bo to dziwne skoro Idylle SC lada dzien ma byc.
A ceny wysokie ale patrzac na ceny bosa w europie to wcale nie tak szalone. Katalogowo za wiecej ludzie dorado np. kupuja, a wolalbym idylke zdecydowanie
Inna sprawa, ze ponad 3k za amora to dalej dla mnie cena szalona.
A ceny wysokie ale patrzac na ceny bosa w europie to wcale nie tak szalone. Katalogowo za wiecej ludzie dorado np. kupuja, a wolalbym idylke zdecydowanie

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie uzgadnialiśmy kwestii serwisu z Bosem, tak więc na razie takiej opcji nie ma, aczkolwiek może się to zmienić o czym poinformujemy na naszej stronie (strona będzie dostępna na początku maja, tam będą zamieszczane wszystkie newsy i informacje dotyczące sprzętu, który dystrybuujemy w Polsce)
Jeżeli chodzi o uszczelki to pewnie moglibyśmy je zamówić.
Jeżeli chodzi o uszczelki to pewnie moglibyśmy je zamówić.
http://karola.pinkbike.com/