dla nie rzucania słowa w wiatr linnk... https://picasaweb.google.com/ew.kania/D ... 5537879362
hm ok ... trochę pokrętle wytłumaczenie przecież dystrybucje hayesa mamy w Gliwicach przez firmę VeloSegatiV pisze:Z tego co wiem Amerykańce nie wyrobiły się z zamówieniem, pewnie to tylko tymczasowy zamiennik.
Poza tym, Śliwa nie jest ich "flagowym" zawodnikiem
wiem bo mam dostęp do zamówień internetowych ( sklepowych ) zresztą mam tam również paru znajomych w firmieSpaced pisze:Ciekawe informacje masz, ze wiesz co velo ma na skladzie.
hm przecież ma jeszcze sponsora DartaUfik pisze:Śliwa jeździ również na rockringu MLD Mozartta a też nie jest przez nich sponsorowany
osobiście też bym postąpił podobni bo to potem wygląda ohydnie i sztucznie.... a już na pewno nie profesjonalnie... ale to moje zdanie.JustMe pisze:Gdybym uważał się za profesjonalistę to bym się na coś takiego nie zgodził i kupił hamulce avida lub shimano z swoje pieniądze po czym wziąłbym koszulkę ze sponsorami i na oczach wszystkich spaliłbym napis hayes oraz ogłosił wszystkim żeby nie kupowali tym hamulców bo z czołowych zawodników robią sobie jaja. Chyba że to nie ich wina to w porządku ;D
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość