Mi ucieklo z przed nosa, poszlo cale 2011 za 3400$EZrider pisze:I won mi od karbonowych GT, są śliczne, cacy, mocne i w ogóle picuś-glancuś. A samo włókno dobrze splecione, sklejone i użyte jest zajebiste.

EZrider pisze:BikerJG byłem dzisiaj u SSC (centrum pl Treka) conieco w rękach miałem i powiem, że póki nie przeprojektują tej ramy to będzie gówniana.
ten fragment posta zmieniles 3x..myslisz,ze nie zostaje slad?o czym Ty chlopie chcesz dyskutowac z takim podejsciem?BikerJG pisze:toz to zakrawa o glupote, na LL wydales 10500zl?
nie smiem sie porownywac do Ciebie,ale obaj dobrze wiemy,ze mozna miec m9 sporo taniej niz podana przez Ciebie cena.oczywiscie-nie kazdy rozmiar i nie kazdy kolor,w dowolnej chwili,ale mozna.BikerJG pisze:wielki i wszechmogacy handlarz
nie rozumiesz tak banalnych spraw jak pomawianie kogos?to co Ty na tym prawie robisz?kawe?prosze bardzo,nie chcesz pisac tutaj komu ta rama pekla,to napisz mi na pw.BikerJG pisze:Nie powiem bo do tego zostalem zobligowany - nie rozumiesz tak banalnych spraw?
z tego co pamietam nascie sztuk,ale rozumialem ze mowimy tu o pekajacych ll a nie adhd?EZrider pisze: Ile sztuk tego było piotrex?
hmm,nie wiem w zwiazku z czym odniosles takie wrazenie,ale jest bledne-co prawda z dc rozstalem sie na poczatku roku,ale chlopakow z A. znam dosc dobrze-niczego sie nie wypieram.EZrider pisze:mam jeszcze wrażenie jakbyś chciał się nagle wyprzeć tego że jesteś w jakikolwiek sposób powiązany z Antidote i Dunconem (kiedyś?)
nie mam pojecia,znalem jedno adhd na ktorym jezdzil Papi,a potem odkupil je od niego Wojtek-z tego co wiem ma je nadal.albo inaczej nie slyszalem zeby je sprzedal.EZrider pisze:ADHD ponad połowa nie żyje?
piotrex pisze: BikerJG napisał(a):"toz to zakrawa o glupote, na LL wydales 10500zl?"
ten fragment posta zmieniles 3x..myslisz,ze nie zostaje slad?o czym Ty chlopie chcesz dyskutowac z takim podejsciem?
Jakie to ma znaczenie? Sporo taniej to 9000zl? To droga rama, wiem o tym ale ma sie to nijak do dyskusji jaka tu prowadzimy.piotrex pisze:nie smiem sie porownywac do Ciebie,ale obaj dobrze wiemy,ze mozna miec m9 sporo taniej niz podana przez Ciebie cena.oczywiscie-nie kazdy rozmiar i nie kazdy kolor,w dowolnej chwili,ale mozna.
'piotrex pisze:nie rozumiesz tak banalnych spraw jak pomawianie kogos?to co Ty na tym prawie robisz?kawe?prosze bardzo,nie chcesz pisac tutaj komu ta rama pekla,to napisz mi na pw.
Dal bys za ADHD 7000zl w tej chwili?EZrider pisze:Może zaszło jakieś nieporozumienie, nie wiem, ADHD ponad połowa nie żyje? Czy mylę się?
Dlatego ze firma nie wyrobila sobie dobrego imienia, a nawet wyrobila pewna niepewnosc innymi modelamiLisuKrakow pisze:Jezu, jest to normalna rama, nie odbiegajaca od zagranicznych standardow wiec i czemu cena ma byc nizsza? bo jest to polskie? absurd.
Ja mam swoją opinię i nie widziałem rozwalonych. Nie każdy przyjmie to co jest napisane przez kogoś innego bez weryfikacji. Przepchnięcie opinii takiej jak o Zumbi na Antidote jest zabawne (przynajmniej w tej chwili). Fair czy nie fair nie kupie nic z tej firmy, pewnie nigdy, toteż trzepie mnie to.piotrex pisze:uwazam,ze napisanie,ze peklo wiecej ram niz jeden prototyp (o ktorym wszyscy wiedza) i nie napisanie czyja rama pekla to zagrywka nie fair.
z tym jak rozumiem tez sie nie zgadzasz?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość