[Kraków] Santa v10 + 888 Emanuela

EmanuelHD
Kontakt:

Post autor: EmanuelHD »

nie wiem kto puscil plote o sklepie i zostawieniu rowera przeze mnie na zewnatrz... historia jest dluga a nie ma potrzeby przedstawiac Jej szczegolowo. roweru nie ma i to jest teraz wazne a nie z czyjej winy go niema.
naklejki rowerowe i nie tylko -- gg 291177
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

Emanuel od Kaśki ;) tutaj cytat z FB

'Katarzyna Matoga
23 godz. temu
Katarzyna Matoga

on go juz wczesniej widzial
znaczy ten gosc Em
no i potem ten gosc byl przed nim w sklepie w kolejce
no i wychodzi
em czeka patrzy na rower
jest
potem sie obraca do kasy, znowu sie obraca i juz go nie ma'
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
slayer90
Kontakt:

Re: [Kraków] Santa v10 + 888 Emanuela

Post autor: slayer90 »

Czyli co każdy jest złodziejem!!!!!!!!!!

OKAZJA CZYNI ZŁODZIEJA KURWA TO ZNACZY ZE JAK NP. TY ZOBACZY ROWER ZA 15TYS. POD SKLEPEM TO ODRAZU TRZA ZAJEBAC.

Ludzie zobaczcie gdzie my żyjemy :cry: :cry:

A tak na poważnie przejdź się jeszcze raz tą drogą na której ci rower juchnął i później pochodź w jakieś prawdopodobne drogi ( którymi mógł pojechać ) i rozglądaj się za kamerami.
Następnie jak jakąś znajdziesz, przejdź się do właściciela , może uchwyciła ta kamera facjate gnoja.
A wtedy dawaj ja na forum, wydrukuj plakaty allegro ( 1000szt okolo 120zl ) i rozklejaj wszedzie!!!!!!!!!!
Jo
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

slayer90 pisze:Następnie jak jakąś znajdziesz, przejdź się do właściciela , może uchwyciła ta kamera facjate gnoja.
A wtedy dawaj ja na forum, wydrukuj plakaty allegro ( 1000szt okolo 120zl ) i rozklejaj wszedzie!!!!!!!!!!
Wiem, że chcesz pomóc ale nie pier****. Za publikowanie czyjegoś wizerunku bez jego zgody, a tym bardziej w formie "listu gończego" (tylko organy ścigania mogą takie wydawać), bez nakazu prokuratora sam sobie kajdany na łapy pakujesz;]
www.feel-free.pl
slayer90
Kontakt:

yasiuuu pisze:
slayer90 pisze:Następnie jak jakąś znajdziesz, przejdź się do właściciela , może uchwyciła ta kamera facjate gnoja.
Wiem, że chcesz pomóc ale nie pier****. Za publikowanie czyjegoś wizerunku bez jego zgody, a tym bardziej w formie "listu gończego" (tylko organy ścigania mogą takie wydawać), bez nakazu prokuratora sam sobie kajdany na łapy pakujesz;]
Wiesz co masz rację nie wolno dawać listu gończego !!!!!
Najlepiej dać list jako zagubiony, zaginiony. Kupić kartę sim najtańszą i ten nr zamieścić w ogłoszeniu !!!!

A teraz co innego jeżeli by to pomogło to odzyskasz rower wart parę zł.
A jeżeli dres okaże się pomysłowy, da sprawę cywilną o publikacji jego wizerunku !!! Wtedy pewnie ją wygra i będziesz mu musiał zapłacić 500zł za to ( takie mamy sądy polskie ).
Jo
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

slayer90 pisze:OKAZJA CZYNI ZŁODZIEJA KURWA TO ZNACZY ZE JAK NP. TY ZOBACZY ROWER ZA 15TYS. POD SKLEPEM TO ODRAZU TRZA ZAJEBAC.
chlopie,wsadz glowe pod zimny prysznic,bo w tym temacie jestes najbardziej rozgoraczkowana osoba.W regulaminie masz zapis ze NIE piszemy z wlaczonym caps lockiem.nastepnym razem dostaniesz ostrzezenie.
slayer90 pisze:mu musiał zapłacić 500zł za to ( takie mamy sądy polskie ).
wiesz na podstawie jakiego paragrafu mozna osobe ktora uzyje wizerunku bez zgody pociagnac do odpowiedzialnosci?przesledziles orzecznictwo w tej sprawie?
przestan bredzic o polskim sadownictwie i systemie prawnym o ktorym jak widac nie bardzo masz jakiekolwiek pojecie.
sad zasadza odszkodowanie w kwocie ekwiwalentnej do poniesionych strat,a jesli osoba ktorej wizerunek wykorzystano bez zgody wykaze przy tym ze zostala oczerniona to odszkodowanie bedzie oczywiscie wyzsze.
i na pewno nie bedzie to pareset zlotych,tylko predzej pare tysiecy (na porzadku dziennym sa odszkodowania po parenascie-paredziesiat tysiecy pln).
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
slayer90
Kontakt:

piotrex pisze: przestan bredzic o polskim sadownictwie i systemie prawnym o ktorym jak widac nie bardzo masz jakiekolwiek pojecie.
sad zasadza odszkodowanie w kwocie ekwiwalentnej do poniesionych strat,a jesli osoba ktorej wizerunek wykorzystano bez zgody wykaze przy tym ze zostala oczerniona to odszkodowanie bedzie oczywiscie wyzsze.
i na pewno nie bedzie to pareset zlotych,tylko predzej pare tysiecy (na porzadku dziennym sa odszkodowania po parenascie-paredziesiat tysiecy pln).
Wykaże, że zostanie oczerniona !!!!!

Przecież nie zostanie oczerniona osoba niewinna !!! Ma to być zdjęcie osoby, która ukradła rower - nie jakiegoś przechodnia !!!

A skąd to wiem. Mam doświadczenie !!!

Ukradli mi koła z bmw, wszystkie 4. Auto sobie stało pod blokiem. Szczęście miałem bo 50m od auta była kamera przemysłowa hurtowni elektrycznej.
Policja miało to w dupie nawet jak im dałem te nagranie !!!!
Do dziś nie odzyskałem kół ( sprzedali je , lub wyrzucili ) i podali mnie do sądu, Ja zresztą ich też. Są na nagraniu. Sąd orzekł, że nie widać ich dostatecznie na nim, a że posiadają samochód taki sam jak na filmie to nie dowód ( nie było na aucie nr. rej ).
Ja dostałem karę 500zł, a oni nic!!!!!

Taki jest Polski sąd.
Z tym, że wiem , że całą 3 co mi podjebali koła teraz siedzą za proszki .

P.S.

A pozatym mając już zdjęcie i nie chcesz tego rozklejać nigdzie jako Zaginiona osoba.
To poświęć parę godzinek i pochodź po osiedlu z tym zdjęciem , popytaj ludzi, poproś kolegów niech zrobią to samo.
Będziesz miał złej jakości zdjęcie , nie częściowe - wyślij mi , zwrócę ci je obrobione :twisted:

Acha ludzie i przestańcie na mnie najeżdżać tu się liczy jak odnaleźć ten rower !!!
Jo
pico931
Kontakt:

Post autor: pico931 »

slayer90 pisze: Kupić kartę sim najtańszą i ten nr zamieścić w ogłoszeniu !!!!
Nie dawaj takich debilnych rad, chyba nie wiesz co to IMEI.
Dorado69
Kontakt:

Post autor: Dorado69 »

Ja pierdziele tu naprawde jest chore spoleczaenstwo , wy wolicie myslec co jak bedzie zamiast poszukac tego typa i obic mu ryj.

A jezeli chodzi o policje i prawo kto cos wczesniej napisal to sam ten post tutaj jest lamaniem prawa bo ingeruje w zaczete sledztwo - kradziez zostala zgloszona na policje, a wiec nie mozecie nic robic co by moglo ingerowac w sledztwo!!!

Co do publikacji zdjecia zlodzieja to ja jestem ZA i walic prawo.

Acha a skoro tak juz jestescie dobrzy z prawa - to prosze pomoc mi z formulowaniem wniosku do sadu na jednego fotografa z wisly , ktory robil mi zdjecia jak chodzilem z kielbasa i bulka .
Zamiescil te zdjecie na necie i ludzie je komentuja - zle sie czuje po tym a wiec urazil mnie. Oczywiscie pisalem maila do niego aby usunol zdjecie - bez odpowiedzi.

Ciekawe ile od niego wyciagne moze z 10tys za moje zle samopoczucie i publikowanie zlego mojego wizerunku!!!
pico931 pisze:
slayer90 pisze: Kupić kartę sim najtańszą i ten nr zamieścić w ogłoszeniu !!!!
Nie dawaj takich debilnych rad, chyba nie wiesz co to IMEI.
Prosze - zapraszam do lektury
http://pl.wikipedia.org/wiki/IMEI
pico931
Kontakt:

Post autor: pico931 »

Dorado69 pisze:Co do publikacji zdjecia zlodzieja to ja jestem ZA i walic prawo.
A weźmiesz na siebie całą odpowiedzialność za to ?
Dorado69 pisze: prosze pomoc mi z formulowaniem wniosku do sadu na jednego fotografa z wisly
Przestań mydlić oczu swoimi sprawami, zaginął rower i trzeba go odnaleźć bo to jest najważniejsze.
mike007
Kontakt:

Post autor: mike007 »

takie info, że rower się znalazł tydzień temu w Chrzanowie bo nikt nie dał info.
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

mike007 pisze:rower się znalazł tydzień temu w Chrzanowie
Gratki ;) Mam nadzieję, że to nauczka na przyszłość nie tylko dla Emanuela ;)
mike007
Kontakt:

Post autor: mike007 »

zastanawiam się tylko czy nagroda została wypłacona bo na pinkbike'u była informacja że 1000zł nagrody za znalezienie rowera, a wiem ze znalazl się dzięki chlopakowi z chrzanowa.

wie ktoś możę?

bo gdy zle sie dzieje to się wiele obiecuje :) a pozniej....
bialas11
Kontakt:

Post autor: bialas11 »

mi rok temu tez ukradli rower( z garażu) nie drogi bo warty max 1,5-2 tys
zgłosiłem na policje to wzeli zdj. spisał jaki to rower i powiedział że jak się znajdzie to mi oddadza :D (wiedziałem że się nie znajdzie)

od tamtej pory przegladam allegro codziennie i nic :(

też jestem ciekaw tej nagrody, ja gdybym obiecał to bym ją dał...
ale nie spuszczam z oka mojego rowerku , tylko na noc :)

mój skradziony rower(rock machine adrenaline 7001, biała ,spawana na wachaczu , koła wtb ,hayesy sole, metel r itd.)
nadal mam nadzieje ze się znajdzie
bartek20501988
Kontakt:

Post autor: bartek20501988 »

widze ze rower sie znalazł gratulacjie....
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

rower odzyskany,bartek-zacznij czytac odpowiedzi ludzi zanim cos napiszesz.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

żeby tak wszystkie się znajdowały ...
Ciekawe jak z tą nagrodą, ale na bank się chłopaki dogadali :)
btw. Nie wiem czemu kumpel nie załozył tematu, ale w Sączu ukradli niebieskiego bih hita(koło 24' na tyle) z 888rc na korbie sainta, koła na dm24... gdyby ktoś miał jakieś info to piszcie ;)
Slavvduro
andrziDH
Kontakt:

Post autor: andrziDH »

A coś dokładniej, jestem z Sącza więc mogę popytać wśród znajomych i kolegów czy coś widzieli. I jakby ktoś sprzedawał to mógłbym się dowiedzieć.
[S]Koło przód DM24+Joytech/jak nowe----------8954605GG
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

Puk puk ! Halo! rower odzyskany dawno temu :P
Back in black
ODPOWIEDZ