witam posiadam obecnie kierownice race face i dostałem dobrą cenę za nią więc chyba ją sprzedam, planuje kupic dartmoora nitro i pytanie do was czy jest to dobra kiera i wytrzymała i czy opłaca sie zmieniać race face na darta ????
moze drecholi nie ubijałem nią jeszcze, ale jak tylko wyszła to ją zanabyłem i do tej pory jestem zachwycony. Ma super kąty (lepsze niż paco dh i funn fatboy dh flat). Dużo kolorów do wyboru. Ogolnie to polecam, świetna kiera!
EZrider pisze:Wszyscy psioczą że kiery Darta można sobie zaaplikować doodbytniczo, a ja polecam. Fajnie mi się ją trzymało, zakup planuję.
Bo jak zawsze wszystkim sie wydaje, ze kupuja wszystkie kiery w ofercie zamiast konkretnego modelu. Nitro to dobre alu i sensowny pomysł. Jak ktos kupuje najnizszy model to niech nie pierdoli o wyzszych. Nitro spoko ogarnie. Maro nie rozwalil na testach wiec watpie zeby ktos na forum tez
Nasprzedawałem tych patyków od groma, póki co wszystkie jeżdżą, jeden pod gościem ponad 100 kg, użytkownicy zadowoleni , ale .... Nie zmienia to faktu , że nie wart polecenia bo nie daje punktów do lansu, podobnie jak cała reszta oferty dartmoora......