Dartmoor nitro czy warto ???

gejekNS
Kontakt:

Dartmoor nitro czy warto ???

Post autor: gejekNS »

witam posiadam obecnie kierownice race face i dostałem dobrą cenę za nią więc chyba ją sprzedam, planuje kupic dartmoora nitro i pytanie do was czy jest to dobra kiera i wytrzymała i czy opłaca sie zmieniać race face na darta ????
Vin_OSW
Kontakt:

Post autor: Vin_OSW »

Wiara sobie chwali Nitro ;) Mają, nie narzekają ;)
zetek
Kontakt:

Post autor: zetek »

Nitro ma fajne kąty, dobrze leży w dłoni;)
http://zetekfr.pinkbike.com/
boogiel
Kontakt:

Post autor: boogiel »

moze drecholi nie ubijałem nią jeszcze, ale jak tylko wyszła to ją zanabyłem i do tej pory jestem zachwycony. Ma super kąty (lepsze niż paco dh i funn fatboy dh flat). Dużo kolorów do wyboru. Ogolnie to polecam, świetna kiera!
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Wszyscy psioczą że kiery Darta można sobie zaaplikować doodbytniczo, a ja polecam. Fajnie mi się ją trzymało, zakup planuję.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

EZrider pisze:Wszyscy psioczą że kiery Darta można sobie zaaplikować doodbytniczo, a ja polecam. Fajnie mi się ją trzymało, zakup planuję.
Bo jak zawsze wszystkim sie wydaje, ze kupuja wszystkie kiery w ofercie zamiast konkretnego modelu. Nitro to dobre alu i sensowny pomysł. Jak ktos kupuje najnizszy model to niech nie pierdoli o wyzszych. Nitro spoko ogarnie. Maro nie rozwalil na testach wiec watpie zeby ktos na forum tez ;)
=disbrainer=
Kontakt:

Post autor: =disbrainer= »

mam i polecam. bardzo wygodna i porzadnie wykonana.
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

Nasprzedawałem tych patyków od groma, póki co wszystkie jeżdżą, jeden pod gościem ponad 100 kg, użytkownicy zadowoleni , ale .... Nie zmienia to faktu , że nie wart polecenia bo nie daje punktów do lansu, podobnie jak cała reszta oferty dartmoora...... :mrgreen:
ODPOWIEDZ