[Wisła Stożek]! info !

Czlenson
Kontakt:

Post autor: Czlenson »

Takiego czegoś brakowało u nas :) good job!
GBN CREW

http://www.pinkbike.com/u/czlenson/
snizy
Kontakt:

Post autor: snizy »

jutro od rana... czas śmigania :)
F4rr3ll
Kontakt:

Post autor: F4rr3ll »

Super ze cos się dzieje bo strasznie stożek lubie :)
Ale niech ktos zlikwiduje tą falę z 3 garbami jak się wyjeżdża od walla na polane , bo jedynie zęby można powybijac , albo jeśli już to ją rozciągnijcie :P
kuba098
Kontakt:

Re: [Wisła Stożek]! info !

Post autor: kuba098 »

Czy wyciąg w ten poniedziałek będzie czynny?
aenim
Kontakt:

Post autor: aenim »

Bomba, to jednak tam jutro zawitam:)
http://www.pinkbike.com/u/aenim/
Smietana
Kontakt:

Post autor: Smietana »

F4rr3ll pisze:Ale niech ktos zlikwiduje tą falę z 3 garbami jak się wyjeżdża od walla na polane

koło idealnie wpasowuje się w dziurę pomiędzy tymi garbami, pierwszy raz jak na to wjechałem to faktycznie o mało się to frontflipem nie skończyło. ale jeśli o mnie chodzi to może to zostać, trochę się "usiądzie" i będzie dobre:)

Jak ja bym miał coś zasugerować, to byłby to materac na sporym pniu w "nowym" lasku zaraz przed wallem, można minąć pień górą po lewej i mieć lepszy najazd na hopke, ale właśnie ten pień straszy temu większość jeździ dołem.

edit:
jak byłem tam ostatnio to koło wall'a poniewierał się jakiś zielony materac, byłby odpowiedni:)
Stożek Wisła
Kontakt:

Post autor: Stożek Wisła »

Jak Widzicie sie buduje......cierpliwości :roll:
Wyciąg czynny codziennie.........w poniedziałek też :lol:
Już wkrótce będzie gotowa a-line(będzie oficjalne otwarcie) i w innych częściach góry rozpoczną sie poprawki ,naprawki itp.
Pozdro i zapraszamy.
Luki_maniaqs
chelsea92
Kontakt:

Post autor: chelsea92 »

Zdjecia tego nie oddaja !!!!!!! To jest cos fantastycznego , odnajdzie sie tam zarowno poczatkujacy Hobbysta jak i Stary Wyjadacz a ile urozmaicen ... To trzeba zobaczyc bo opisac sie nie da !!!
BorekDH
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

Wygląda na to, że wreszcie się doczekaliśmy :)

I co ciekawe: to właśnie Wisłer będzie pierwszym miejscem, gdzie będzie można śmigać na prawdziwej, szerokiej, skocznej linii. Przyznam że jestem zaskoczony, jak chyba każdy, kto śmiał wątpić w potencjał rozwojowy stożka.

Byłem w niedziele, linia jest imponująca. Zapowiada się płynna i szybka jazda (oczywiście pod warunkiem, że nawierzchnia będzie odpowiednio wyrównana). Ciekawe w którym miejscu trasa będzie się kończyć. Jak na razie prace dotarły aż do okolic wylotu z górnego lasu pucharówki (spod schroniska)

dla ciekawskich zdjęcia: http://www.voila.pl/211/fanv2/

a tak przy okazji: "co autor miał na myśli" stawiając te idiotyczne 2 muldy na trawersie pod górkę za wallridem?
Stożek Wisła
Kontakt:

Witojcie.
W dniu dziesiejszym przywitało nas słońce i tak już ma zostać,jutro również zapowiada sie pieknie i jeszcze cieplej.Wczoraj w godzinach popołudniowych przeszedł drobny deszcz.Na chwile obecną na trasach jest już sucho.
Zakonczylismy prace kopara,w przyszłym tyg.dopieszczanie i już wkrótce bedzie można śmigac na a-line.
Tak jak wcześniej pisalem na trasach pozostalo jeszcze wiele do zrobienia,za niedogodnosci przepraszamy.
Bardzo dziekujemy za kazde mile slowko o Wisłer 8-)
Pozdro i zapraszamy!
Luki_maniaqs
klexuh
Kontakt:

Post autor: klexuh »

Czyli narazie jeszcze wjazdu na tego calego a-line'a? Czy we wtorek juz bedzie mozna cos posmigac? ;)
hemi427
Kontakt:

Post autor: hemi427 »

Zdradźcie plan na całą linie Panowie, chyba wszyscy są ciekawi :) do zobaczenia jutro na trasie...
bartson
Kontakt:

Post autor: bartson »

Witam póki co dzisiaj nie było wjazdu trasa co prawda zapowiada się przyjemnie tylko dlaczego tak poźno zaczęto ją robić, jeszcze nie skonczona ,ale zapowiada się bardzo fajnie.
bartson
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Ktoś wie czy do Soboty zostanie ogarniety ten A-line ? Zamierzam wpaść :)
bartson
Kontakt:

Post autor: bartson »

Podpinam się powyżej może był ktoś dziś, albo jak będzie jutro, to może poda jakieś info odnośnie stanu budowy a-line?
bartson
ACextreme
Kontakt:

Post autor: ACextreme »

Moim zdaniem ta miejscówka rośnie na prawdę w siłę.... i to nie dla zawodników, lecz dla amatorów, którzy czerpią radość z przyjemnej jazdy pod świetnych trasach. Gdy tylko dorwę rower będę w Wiśle gdy tylko będzie okazja!!!
http://www.endura.pl
Stożek Wisła
Kontakt:

Witojcie.
Oficjalne otwarcie nowej trasy a-line planujemy na 1 weekend wrzesnia
3-4.Trasa jest nadal w budowie....ale można juz nią spokojnie przejechac.Okolo polowy jest juz ogarnieta.Dzisiaj miejscowe chlopy zaliczyli
kilka przejazdow (lotów :mrgreen: ).Kolejne zdjecia prac ok.tego weekendu.
Pozdro
Luki_maniaqs
Smietana
Kontakt:

Post autor: Smietana »

Witam,
mam pytanie, od której do której jutro lata wyciąg? Wybieram się tam w dniu jutrzejszym i nie wiem na którą budzik ustawić :lol:
spz
Kontakt:

Post autor: spz »

Zapewne od 9tej. Mam nadzieje, ze promocja 50% taniej dotyczy rowniez karnetow calodziennych
http://spinacz86.pinkbike.com/
ODPOWIEDZ