[Wisła Stożek]! info !
Re: [Wisła Stożek]! info !
Czy wyciąg w ten poniedziałek będzie czynny?
F4rr3ll pisze:Ale niech ktos zlikwiduje tą falę z 3 garbami jak się wyjeżdża od walla na polane
koło idealnie wpasowuje się w dziurę pomiędzy tymi garbami, pierwszy raz jak na to wjechałem to faktycznie o mało się to frontflipem nie skończyło. ale jeśli o mnie chodzi to może to zostać, trochę się "usiądzie" i będzie dobre:)
Jak ja bym miał coś zasugerować, to byłby to materac na sporym pniu w "nowym" lasku zaraz przed wallem, można minąć pień górą po lewej i mieć lepszy najazd na hopke, ale właśnie ten pień straszy temu większość jeździ dołem.
edit:
jak byłem tam ostatnio to koło wall'a poniewierał się jakiś zielony materac, byłby odpowiedni:)
-
- Kontakt:
Wygląda na to, że wreszcie się doczekaliśmy 
I co ciekawe: to właśnie Wisłer będzie pierwszym miejscem, gdzie będzie można śmigać na prawdziwej, szerokiej, skocznej linii. Przyznam że jestem zaskoczony, jak chyba każdy, kto śmiał wątpić w potencjał rozwojowy stożka.
Byłem w niedziele, linia jest imponująca. Zapowiada się płynna i szybka jazda (oczywiście pod warunkiem, że nawierzchnia będzie odpowiednio wyrównana). Ciekawe w którym miejscu trasa będzie się kończyć. Jak na razie prace dotarły aż do okolic wylotu z górnego lasu pucharówki (spod schroniska)
dla ciekawskich zdjęcia: http://www.voila.pl/211/fanv2/
a tak przy okazji: "co autor miał na myśli" stawiając te idiotyczne 2 muldy na trawersie pod górkę za wallridem?

I co ciekawe: to właśnie Wisłer będzie pierwszym miejscem, gdzie będzie można śmigać na prawdziwej, szerokiej, skocznej linii. Przyznam że jestem zaskoczony, jak chyba każdy, kto śmiał wątpić w potencjał rozwojowy stożka.
Byłem w niedziele, linia jest imponująca. Zapowiada się płynna i szybka jazda (oczywiście pod warunkiem, że nawierzchnia będzie odpowiednio wyrównana). Ciekawe w którym miejscu trasa będzie się kończyć. Jak na razie prace dotarły aż do okolic wylotu z górnego lasu pucharówki (spod schroniska)
dla ciekawskich zdjęcia: http://www.voila.pl/211/fanv2/
a tak przy okazji: "co autor miał na myśli" stawiając te idiotyczne 2 muldy na trawersie pod górkę za wallridem?
-
- Kontakt:
Witojcie.
W dniu dziesiejszym przywitało nas słońce i tak już ma zostać,jutro również zapowiada sie pieknie i jeszcze cieplej.Wczoraj w godzinach popołudniowych przeszedł drobny deszcz.Na chwile obecną na trasach jest już sucho.
Zakonczylismy prace kopara,w przyszłym tyg.dopieszczanie i już wkrótce bedzie można śmigac na a-line.
Tak jak wcześniej pisalem na trasach pozostalo jeszcze wiele do zrobienia,za niedogodnosci przepraszamy.
Bardzo dziekujemy za kazde mile slowko o Wisłer
Pozdro i zapraszamy!
W dniu dziesiejszym przywitało nas słońce i tak już ma zostać,jutro również zapowiada sie pieknie i jeszcze cieplej.Wczoraj w godzinach popołudniowych przeszedł drobny deszcz.Na chwile obecną na trasach jest już sucho.
Zakonczylismy prace kopara,w przyszłym tyg.dopieszczanie i już wkrótce bedzie można śmigac na a-line.
Tak jak wcześniej pisalem na trasach pozostalo jeszcze wiele do zrobienia,za niedogodnosci przepraszamy.
Bardzo dziekujemy za kazde mile slowko o Wisłer

Pozdro i zapraszamy!
Luki_maniaqs
Witam póki co dzisiaj nie było wjazdu trasa co prawda zapowiada się przyjemnie tylko dlaczego tak poźno zaczęto ją robić, jeszcze nie skonczona ,ale zapowiada się bardzo fajnie.
bartson
Podpinam się powyżej może był ktoś dziś, albo jak będzie jutro, to może poda jakieś info odnośnie stanu budowy a-line?
bartson
-
- Kontakt:
Witojcie.
Oficjalne otwarcie nowej trasy a-line planujemy na 1 weekend wrzesnia
3-4.Trasa jest nadal w budowie....ale można juz nią spokojnie przejechac.Okolo polowy jest juz ogarnieta.Dzisiaj miejscowe chlopy zaliczyli
kilka przejazdow (lotów
).Kolejne zdjecia prac ok.tego weekendu.
Pozdro
Oficjalne otwarcie nowej trasy a-line planujemy na 1 weekend wrzesnia
3-4.Trasa jest nadal w budowie....ale można juz nią spokojnie przejechac.Okolo polowy jest juz ogarnieta.Dzisiaj miejscowe chlopy zaliczyli
kilka przejazdow (lotów

Pozdro
Luki_maniaqs