ile Ty masz lat chłopcze?maniakse pisze:za 800zl dobrej ramy sie nawet nie kupi.
No wyobraz sobie ,że widziałemmaniakse pisze:zero100 ze niby tylko opony i streetowka gotowa? Ty chyba w zyciu streetowki na oczy nie widziales.

ile Ty masz lat chłopcze?maniakse pisze:za 800zl dobrej ramy sie nawet nie kupi.
No wyobraz sobie ,że widziałemmaniakse pisze:zero100 ze niby tylko opony i streetowka gotowa? Ty chyba w zyciu streetowki na oczy nie widziales.
Już nigdy na niego nie wsiądzie po imprezie u Ciebie, teoretycznie nie ma prawa chodzić. 2 hample 203mm, rower waży pewnie w okolicach mojego. I robił z nim co chciał. DH/FR/Dirt/Street, wszystko jedno.pietryna pisze:Kumpel ma bitcha z 66rc. Hamulce nie wiem czy ma dwa, nie pamiętam. Przerzutkę itp. Mimo że gra głównie w wowa i nie jeździ od dość dawna(teraz już chyba nie będzie bo wiązadła w kolanie rozwalił) to i tak jeździ lepiej niż 3/4 dzieci na elo streetach/bmxach kręcących się po mieście.
Ano jest, ale jak zaczyna, to nie jeździ dobrzezero100 pisze:prawda jest taka ,że ktoś kto dobrze jezdzi street...
Las3k_91 Ldz pisze:Ano jest, ale jak zaczyna, to nie jeździ dobrzePoza tym miał być FR, a widzę coś zeszło...
Nie wiem co Ci zeszło.oski 34 pisze:a na tej ramie zamierzam złożyć street'ówkę,
Zauwaz, ze on chce dopiero zaczac ten street caly i watpie aby wykrecil od tak sobie na tym rowerze 3-6 czy 1-8 z barem (w koncu zaczyna dopiero), daj boze jego bh bedzie mialo te 40cm - bedzie to juz sukces ale fakt jak ktos dlugo jezdzi i duzo umie to na kazdym rowerze cos zrobi. O rame za 800 chodzilo mi nowa full - uzywki mozna wylapac ale dobrej nowki trzeba szukac.A prawda jest taka ,że ktoś kto dobrze jezdzi street to na tym rowerze przeorałby większość dzieci które kupują sobie lanserskie kolorowe rowerki na sztywnych widelacach, bez hamulców i cieszą się z naklejek a ich największym trikiem jest bunny hop i 1-8 wykręcone na buty
Szkoda że nie mam zdjęcia roweru tego gościa, którego wspomniałem, z okresu kiedy zaczynał. Niestety było to ze 3 lata przede mną więc nie wiem. Las3k będzie pewnie w stanie coś powiedzieć więcej. A że był to okres w którym coś takiegomaniakse pisze:Zauwaz, ze on chce dopiero zaczac ten street caly i watpie aby wykrecil od tak sobie na tym rowerze 3-6 czy 1-8 z barem (w koncu zaczyna dopiero), daj boze jego bh bedzie mialo te 40cm - bedzie to juz sukces ale fakt jak ktos dlugo jezdzi i duzo umie to na kazdym rowerze cos zrobi. O rame za 800 chodzilo mi nowa full - uzywki mozna wylapac ale dobrej nowki trzeba szukac.
Ja bym w to kasy nie ładował tylko pogonił jak najszybciej.oski 34 pisze:Reasumując - żadnej używki za tą kasę nie wyrwę, a nawet gdyby to i tak zły pomysł ? Na razie myślałem o zmianie obręczy, pedałów ( ale to już na dniach zrobię) i przeróbki tego deore na 1 rząd z napinaczem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości