dolinki przed powsinem i lesnik

siejezdzi!
Kontakt:

dolinki przed powsinem i lesnik

Post autor: siejezdzi! »

jou!to jest do tych co wiedzą o mini torze przed powsinem z dolinkami i paroma hopkami który leśnik systematycznie niszczy i który rajderzy ssytematycznie odnawiają.Pewnie już wiecie w jakim stanie jest teraz tor,a dla tych co nie wiedzą;leśnik pościnał drzewa na tor i teraz zagracają go na całej długości.Opcja jest tak czy ma ktoś ochote sie zebrac i oczyścić tor,akcja musi być zorganizowana,powtarzam: ***** kkkuuurwwwwwaaa pościnał drzewa(trzeba na niego uważać musi mieć coś z głową hehe) i raczej bez piły mechanicznej sie nie obejdzie wiec jak ktoś ma jakis pomysł niech sie odzywa.
morze potrzeb przy którym bałtyk jest kałużą eee
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

siejezdzi! + ja to juz sa 2osoby, a potrzeba conajmniej z 10... wiec jak komus sie chce, niech pisze...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
szwabastian
Kontakt:

Post autor: szwabastian »

Ja tez chetnie pomoge, bo tor fajny do nauki ;-) powiedzcie tylko kiedy! postaram sie jeszcze kogos sciagnac do pomocy...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=69257
neo0
Kontakt:

Post autor: neo0 »

spoko, ja moge pomóc, nawet dziś już troche sprzątaliśmy z kumplami ale do przesunięcia tych drzew to trzeba naprawde albo piły albo dużej ilości osób. (mozna northshora zbudować :D)
siejezdzi!
Kontakt:

Post autor: siejezdzi! »

właśnie ta piła by sie przydała i ktoś kto umie ją obsługiwać,a propo jeszcze, to leśnik napisał tam na drzewach sprejem:"i jak wrażenia"?
morze potrzeb przy którym bałtyk jest kałużą eee
amoeb
Kontakt:

Post autor: amoeb »

jakby co dajcie znać przejade sie z wami bo tor fajny a bejowi sie nudzi najwyrazniej :/
matura to bzdura :)
emat-e
Kontakt:

bejowi sie wcale nie nudzi... po prostu ma zjebane cos w glowie... zeby kurwa drzewa scinac, zeby ludzie nie jezdzili to ostro trzeba miec nasrane w glowie...

najwazniejsza jest pila (oczywiscie na benzyne) ... jak ktos jest w stanie skolowac... to zaj-ebiscie:]
emat-e
Kontakt:

a i trzeba sie dowiedziec gdzie ma lesniczowke... rozpierdoli sie i nie bedzie zaczynal wiecej:)
Czarnuch
Kontakt:

Post autor: Czarnuch »

ta trzeba mu wpierdolic kiedys widzialem go taki mlody ***** *******, kiedys doly na szlakach imbecyl pojechal trzeba mu tak dojebac zeby nie mogl wstac to sie nauczy kretyn jeden:D pomogl bym ale nie w tygodniu:D tylko sobota, niedziela i trzeba uwazac bo sie sukami asekuruje
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
Roman_Maxx
Kontakt:

Post autor: Roman_Maxx »

Moim zdaniem trzeba gościa podpiperzyć do nadleśnictwa i do zielonych. Tak to jest, że bez planu wyrębu to nawet lesnikowi wycinać drzew nie wolno.

A jak flustrat myśli ,że jest panem na folwarku to jest w blędzie!

Beknie za działanie na szkodę lasów pójdzie won z leśniczówki, tylko trzeba nasmarować kawałek pisma i wysłać wyżej jako zatroskany obwyatel!!!
Kontakt:

Post autor: neo0 »

[quote="Roman_Maxx"]Moim zdaniem trzeba gościa podpiperzyć do nadleśnictwa i do zielonych. Tak to jest, że bez planu wyrębu to nawet lesnikowi wycinać drzew nie wolno.

A jak flustrat myśli ,że jest panem na folwarku to jest w blędzie!

Beknie za działanie na szkodę lasów pójdzie won z leśniczówki, tylko trzeba nasmarować kawałek pisma i wysłać wyżej jako zatroskany obwyatel!!![/quote]

No raczej nie bo te drzewa były wczesniej oznaczone do wycięcia i teraz też są do pocięcia na kawałki, ale po takim wycięciu wszytko co było ścięte musi zostać posprzątane bo nie można takiego bałaganu zostawić w lesie więc jeżeli tego nie posprząta sam to dopiero można napisać do nadleśnictwa.
Klolo ma chyba około 40lat, a leśniczówki nie ma, on jest chyba z ursynowa.
dibi
Kontakt:

Post autor: dibi »

Może sytuacja się zmieniła ale byłam tam 3 dni temu i drzewa owszem, leżały ale na dojeździe do toru a nie na nim. A tak poza tym zamiast cały czas upraszczać hopy i uskoki i usuwać wszelkie trudności w tym miejscu moglibyście po prostu podsypać ziemi przed drzewa i zrobić z nich mini uskoki. Przynajmniej byłoby coś ciekawego.
~dibi~
pieniekziom
Kontakt:

Post autor: pieniekziom »

ja moge isc...kumpla jakiegos moze wezme..a tak wogule to mam pile ale elektryczna a w lesie pradu raczej nie ma...
hueheuheue
amoeb
Kontakt:

Post autor: amoeb »

wezme paluszki
matura to bzdura :)
emat-e
Kontakt:

[quote="Czarnuch"]ta trzeba mu wpierdolic kiedys widzialem go taki mlody ***** *******, kiedys doly na szlakach imbecyl pojechal trzeba mu tak dojebac zeby nie mogl wstac to sie nauczy kretyn jeden:D pomogl bym ale nie w tygodniu:D tylko sobota, niedziela i trzeba uwazac bo sie sukami asekuruje[/quote]

dobra ty... to ja skoluje siekiere... :] ale kurwa jak on nie ma lesniczowki to hujowo... a juz sobie zaplanowalem co robic w swieta:D
emat-e
Kontakt:

a i amoeb... ja wezme dwa:]... ale serio mowiac, to jak by sie zalatwilo akumulatory czy cus:> to by dalo rade uruchomic ta pile elektryczna... aiiight:D
foghorn
Kontakt:

Post autor: foghorn »

a ja sie tam wyjebalem na maxa w piatek i nie mam zamiaru tam jezdzic przez najblizszy czas :P :)

jak sie zagoja siniaki moge wpasc i cos porobic :P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

Nie ma sensu chyba sie rzucac z tym gejowym. My naprawimy to przyjdzie nastepnego dnia i znowu zwali klody na trase. I tak w kolo...

Z kolesia jest pierdolony beton, bo juz z nim sie rozmawialo, zostawialo mu "lisciki" itp, a ten znowu swoje. Ja rozumiem, ze to rezerwat i nikt nie powinen przebywac poza wyznaczonym terenem, ale co by szkodzilo odstapienie nam tych kilkuset metrow kwadratowych? Nie jestesmy jakas cholota co przyjedzie, zostawi syf i wroci do domu. Dla mnie miejscowka jest stracona odkad zasraniec chcial mnie lopata zdzielic w czasie jazdy...

A tak gwoli scislosci - gejowych jest para - stary i mlody. Jeden wart drugiego a ich laczne IQ nie przekracza ilorazu inteligencji wiewiorki...
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

foghorn a na ktorej hopie :P?

szkoda ze mieszkam po dokladnie drugiej stronie wisly, bo hopki male, a fajne :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ODPOWIEDZ