A co do dhxa - ten damper w ogole wiele tlumienia nie ma. Troche nie rozumiem dlatego szalu na nie. Pogo damper?

Nie ilość regulacji a ich zakres ma znaczeniePaweł_BB pisze:nie sądzę żeby to (ta ilość regulacji) zapewniało jego swietną pracę
off_road pisze:ma ktoś moze dyno run z DHX RC4? chetnie bym popatrzył bo nie moge nigdzie wykopać.
Ja się nie oszukuję... ;> Bo niby po co? DHXa sprężynowego miałem w pierwszej Glory. Potem ładowałem do nich powietrze - DHX Air'a, wierząc że to całkiem nieźle działa. Potem, jak już wsiadłem na nową Glorkę z RC4 z tytanową sprężynę, bo okazało się, że powietrze od Foxa słabiutkie było... jak już pisałem, liczę na DBair'aSpaced pisze:Nie oszukuj sie. Druga generacja swingerów juz byla lepsza jak sie je dobrze ustawiło. Ogólnie wtedy po prostu duzego wyboru nie było bo jak wychodził miałes albo dhxa albo manitou, ktore zbierało baty za serie z spv.
heheRoman_Maxx pisze:off_road co do napełniania to zawsze służy mi pomocą niezawodny serwis Proshox i Darek ze swoimi umiejętnościami i butlami z odpowiednim gazem. Moim zdaniem jestem bardziej z niego zadowolony nić z Cult'u a i po co ci pompa próżniowa?
Jaram sie co raz bardziejoff_road pisze:Widze ze doslownie chlopaki obudowali wersje spreżynową komorą powietrzną) Z podkładkami fajny motyw. Zmiana progresji na zyczenie
tu jeszcze dosc obszerny opis z fajnym filmem.
http://www.pinkbike.com/news/Cane-Creek ... -2011.html
Własnie o tym mowie, nie powiedzialem ze trzeba krecic milion razy dziennie (chociaz pod trase szanujacy sie rider zawsze zawieche przestawia)Roman_Maxx pisze:Co do działania CCDB to siła tego dampera nie tkwi w szerokości możliwych ustawień (po jednym dniu jazdy przeszła mi ochota na zabawę 4 pokrętłami)
Wejdz do mnie na pinka w bike na 2011frango pisze:Już się trochę mniej jaram, bo okazało się, że w prosty sposób nie da się go zamontować do Glorki ;(
http://pl.wikipedia.org/wiki/Histerezafrango pisze: darex napisał(a):"bo ma małą histereze"
że jak?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość