Chodzi mi o ten oto amor:
http://allegro.pl/rock-shox-boxxer-race ... 71555.html
Pozdro

Za 300 to te boxxery chodzą tak skatowane ,że się nadają do czesania drobiu. Chyba ,że ktoś jest ****** i sprzedaje zadbanego boxxera za 300zł. Ja myślę ,że ten jest wart do 500zł o ile faktycznie jest w bdb stanie. W średnim stanie 400. Teraz nie tak łatwo o dobry amor za 500zł bo jest zbyt, a jak miałbym wybrać tego boxxera a nowe duro fr20 to bez wahania brałbym boxa.LisuKrakow pisze:Za tego boxxera bym 300zl dal.
Hahaha. Magia marki. RS przed przejeciem przez srama miał duzy team ale na prawde średnie widelce. Boxxery stare miały na prawde srednie tłumienie i szczerze duro fr20 pewnie ma lepsze tłumienie i jest wytrzymalsze od takiego starego boxxera.zero100 pisze: a jak miałbym wybrać tego boxxera a nowe duro fr20 to bez wahania brałbym boxa.
Spaced nie magia marki. Po prostu miałem Boxxera z 2004 Team, jezdziłem sporo na 2003 Race. Miałem też nowe Duro Fr20 a teraz mam Boxxera Team 2005. Tak więc to nie jest magia marki. Mówię ze swojego doświadczenia tym bardziej ,że sam serwisuje te amory.Spaced pisze:Hahaha. Magia marki.
Mam wrażenie ,że jest to magia przeświadczenia. Moja magia doświadczenia mówi mi coś innego ale każdy może mieć swoje zdanie. Oczywiście tłumiki HC2 nie są specjalnie fajne. Przy skręceniu tłumika plastik idzie w jajo i potrafi blokować w goleni ale można sobie z tym poradzić. Mimo tego rozkręcające się, cieknące, wyginające się Duro fr20 (2 sztuki) (mimo początkowo fajnej pracy) robi ogólnie gorsze wrażenie.Spaced pisze:szczerze duro fr20 pewnie ma lepsze tłumienie i jest wytrzymalsze od takiego starego boxxera.
Tak ale nie ma historii pekania jak stare boxxery. To jest podstawowy problem, który pomijasz. Do tego masz 7 letni amor. Ile myslisz pozyje? Do tego nie wiadomo w jakim stanie sa tłumiki, a jak cos kluczowego poszło lub zaraz pójdzie to moga byc jaja z naprawa.zero100 pisze:Mam wrażenie ,że jest to magia przeświadczenia. Moja magia doświadczenia mówi mi coś innego ale każdy może mieć swoje zdanie. Oczywiście tłumiki HC2 nie są specjalnie fajne. Przy skręceniu tłumika plastik idzie w jajo i potrafi blokować w goleni ale można sobie z tym poradzić. Mimo tego rozkręcające się, cieknące, wyginające się Duro fr20 (2 sztuki) (mimo początkowo fajnej pracy) robi ogólnie gorsze wrażenie.
Spaced pisze:Tak ale nie ma historii pekania jak stare boxxery.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości