Dzisiaj ide sobie normalnie na rower.. zaczynam robic bunnego a tu nagle bum! niedolot... patrze na obrecz, cala wykrzywiona jakbym z 2 pietra skakal i niedolota mial.. ;/ (5 szprych na maxa luznych)
Jezdze od miesiaca i taku myk.. ;/ Koledzy strzelaja takie niedloty jak ja na obreczach jakichs y2000 i maja mniejsze wgniecenia jak ja.. ;/
Pewnie mnie teraz wszyscy zjada.. ale jestem wkurzony.. 100 zl w plecy (+przeplatanie kola :/) Sorki za literowki.. pisalem szybko...
Powiem wam jedno! Vuelta Excalibur DH nie nadaje sie do streeta, ani nigdzie na ulice... jezeli juz to na porzadne trasy dualowe...
pozdro... pewnie jestem wyjatkiem i mozliwe ze dostalem felerna obrecz.. no ale zareklamowac sie tego na 99% nie da...
wedlug mnie vuelta excalibur dh nie za bardzo sie na tyl nadaje :/ moze sie myle to jest tylko moje zdanie :P za to na przod jest wypas! wiem bo mam :D:D:D ale ludzie nie narzekajcie bo obrecz kosztuje 60 zl! ! !
Xx WWW.BIKEWOLOMIN.PRV.PL xXx WWW.FORUMBTW.PRV.PL xX
Wlasnie, jak wyglada sprawa ze to jest wina zlego zaplecenia? Bo all robila jedna firma =], moge sie do nich udac ze to ich wina.. rower byl uzywany miesiac bez dociagania szprych.. szprychy to dt swiss.. te najprostsze, Jednak kolo nie zostalo zamienione w jajko.. tylko poprostu sie wgniotlo, czyli szprychy sa tera luzne...
Dlugosc tego wgniecenia na obwodzie kola to tak... 10 cm, jednak 3 cm posrodku to naprawde jest one wgniecone... Srednica w tym miejscu sie zmniejszyla tak o 3-4-5 cm...
ale pierdolicie... szprychy sobie kupcie dobre, dobrze zapleccie kolo.. jezdze na tych obreczach troche czasu i tzrymaja sie mega mimo ze przezyly bardzo duzo.. z tego comi widomo wszyscy tu je chwala..
ludzi jeżdze na VUELTACH mam pięknie zaplebione i też robie nie doloty jebie nimi io schody i nic się im nie dzieje a jeżeli ci się pokszywiła to po prostu miałes dupiato zaplecione koło VUELTA DH RULEZ!!!!!!!!!!!!!!
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
ludzi jeżdze na VUELTACH mam pięknie zaplebione i też robie nie doloty jebie nimi io schody i nic się im nie dzieje a jeżeli ci się pokszywiła to po prostu miałes dupiato zaplecione koło VUELTA DH RULEZ!!!!!!!!!!!!!!
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
jesli dobrze widzialem to MaxDomaged ( jakos tak sorki ) wymiata na tych obreczach.....
NIE wim co trzeba robic aby dojechac takie kolko w miecha...
MASZ TALENT :P
głupota nie boli...głupota kosztuje !...lecz prawda juz może zaboleć...!
Musiałeś źle tafić, ważę 95 kg, mam ją w hardtajlu i nieoszczędzam rowru, od marca raz poprawiana, nie jest może najsztywniejsza, ale za to łatwo naprostwać
tyle ze to byl ZWYKLY KRAWEZNIK! :O
a opona to byla na maxa napompowana taka.. z duro 2.35 w komplecie dawali.. ;/ Wiec ja nie wiem.. isc do sklepu ze zle zapletli? jak im to wytlumaczyc? ich wina czy nie.. :(
Waze 72 kg chyba.. wiecej niz 75 napewno nie :( no i mam 16 lat :P
Dajcie linka do tych fotek :)
Qcor: nie no, ten rower to do dualu jest :P ale wiesz.. nazwalem to streetem, dlatego ze robilem bunnego z niedolotami :D i to na miescie :D
i kutwa na tym forum to wszyscy osadzaja produkt i cala marke po jednym egzemplarzu...
tak jak bym powiedzial ze wszystkie metale to pedaly bo widzialem jednego jak rżną drugiego