Suport ?
Suport ?
Kupujac rame point 15' chcialem sobie kupic suport bo mam juz takiego starocia . No i wlasnie pytanko do was . Jesli moja korba ma wejscie na kwadrat ( wielopust ) to jak kupie suport to ma to jakies znaczenie o ramy jak np. nie wejdzie ??
no i chce sie upewnic .. czy wielopust to inaczej kwadrat w korbie ?? :P
no i chce sie upewnic .. czy wielopust to inaczej kwadrat w korbie ?? :P
UNO_____________
montarz korby mtb moze byc roznoraki - m.in kwadrat (shimano i suntour ;) -> roznia sie kontem z tego co pamietam) jakies rozne rozaje wielowpustuw (nie kwadrat a wielkokat) itp itd
to sa rozne montowania korby i jak Ci sie "wyrabia" to znaczy ze korba sie zwalila, suport albo oba naraz :P
moja rada pojdz do serwisu, tak Ci wsz powiedza i zrobia - tylko do przyjaznego zeby od razu nie wcisneli Ci kobry na kwadrat za 300 zeta... ;)
to sa rozne montowania korby i jak Ci sie "wyrabia" to znaczy ze korba sie zwalila, suport albo oba naraz :P
moja rada pojdz do serwisu, tak Ci wsz powiedza i zrobia - tylko do przyjaznego zeby od razu nie wcisneli Ci kobry na kwadrat za 300 zeta... ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt