Suport ?

hiroszima
Kontakt:

Suport ?

Post autor: hiroszima »

Kupujac rame point 15' chcialem sobie kupic suport bo mam juz takiego starocia . No i wlasnie pytanko do was . Jesli moja korba ma wejscie na kwadrat ( wielopust ) to jak kupie suport to ma to jakies znaczenie o ramy jak np. nie wejdzie ??
no i chce sie upewnic .. czy wielopust to inaczej kwadrat w korbie ?? :P
UNO_____________
slayerek
Kontakt:

Post autor: slayerek »

ehhehhehe :)
Lepiej jedz z tym do serwisu :)))) <LOL>
po pierwsze jest masa suportow.. jesli chodzi o dlugosc.. jesli chodzi o szerokosc. itp itd.. wielowpust to nie jest kwadrat w korbie :)
Pozdrawiam
hiroszima
Kontakt:

to ktos tam kiedys powiedzial ze jesli mam zrypany wielopust to dupa .. musialbym kupowac cala nowa krobe czyli o co tu chodzi ??
UNO_____________
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

montarz korby mtb moze byc roznoraki - m.in kwadrat (shimano i suntour ;) -> roznia sie kontem z tego co pamietam) jakies rozne rozaje wielowpustuw (nie kwadrat a wielkokat) itp itd

to sa rozne montowania korby i jak Ci sie "wyrabia" to znaczy ze korba sie zwalila, suport albo oba naraz :P

moja rada pojdz do serwisu, tak Ci wsz powiedza i zrobia - tylko do przyjaznego zeby od razu nie wcisneli Ci kobry na kwadrat za 300 zeta... ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
hiroszima
Kontakt:

korbe na kwadrat to ja juz mam i to za 300 %-) nawet :P:P kupowalem jakos niedawno

To ine pytanie czy majac suport 68mm BCA musze go zmieniac kiedy kupie pointa ??
UNO_____________
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

Nie musisz.
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

dobra...

potrzebujesz suportu na kwarat [] wielowypust wyglada zupelnie inaczej [nie jest kwadratowy] ...

wez dosc szeroki support [123mm/127mm] bo w tej ramce sa szerokie tylne widelki tak aby weszla szeroka opona... wiec moze rockring Ci nie wejsc wewn..of course...

pozdrawiam
ODPOWIEDZ