megaoszust na allegro

punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

[quote="QPA"]http://www.allegro.pl/show_user.php?uid ... _recvd_neg :][/quote] he he ja z tą firma mam problemy he he kupiłem kabelek i nie działa na zdarza się no to reklemacja przysyłają nowy i to samo i za drugim razem mi paragonu nie przysłali **** jedne wysłałem do nich bez paragonu wysłałem im ksero tego starego a oni w **** lecą że niemoże być *** im w dupe teraz mi kasy niechcą oddać ale powiedzieli że wymienią na inny towar no zobaczymy
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Hardcore - ziomek tera ma wszystkich w dupie i jest szczesliwy, gowno mu zrobia :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

ej nie tu coś nie gra...zauważyliście że wszędzie jest albo procek albo BARACUDA 160Gb... pozatym jest to nie możliwe zeby tyle negatywów w tydzień chłopak dostał, a może poprostu wystawił dwie aukcje ale coś mu się jebło czy zacieło i poleciało z wystawianiem i wystawiło ileś tam aukcji więcej...chociaż ja jeszcze o takim czymś jeszczer nie słyszałem...ake kiedyś czytałem o kolesiu który chandlował komórami i wysłał kolesiom kartofle...
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
..::RogeR::..
Kontakt:

Post autor: ..::RogeR::.. »

qrwa proste to jest chyba a wy filozujecie koles wystawil aukcje tania wielo przedmiotowa !!!napierw uzbieral sobie 60 komentarzy pozytywnych a potem jak zauwazyli ze ma tyle poztywow to na raz wszyscy od niego pokupowali jka jeszcze nie mail zadnego negatywa !!!!!!!!!!

a potem juz bylo zapozno czy to jakies trudne ??
molmagic
Kontakt:

Post autor: molmagic »

Wiem że to nieładnie sie śmiać z cudzego nieszcześcia ale tak ziałem czytając niektóre negatywy że hej...
Oto lista najlepszych wg mnie negatywów(najlepsze na koniec:)
4. animas3
Dolanczam do grona wyje.banych,skurwi.el niech zdechnie na syfa!!!A zeby oszust *******.ony zdechl jak pies!!!ZESMSTA

3. DarekW.
No...!!! Jestem rekordzistą!!! Wyjebał mnie dokładnie na 735zł (2x 256 + 2x 512) Gratulacje skurw.ysynu!!!!!! Jajca na patelnie i ostro przypiekać. Proszę o kontakt od innych oszukanych

2. gumisiek23
H.UJ, straciłem 370 zł, ale pociesza mnie fakt żę wszsytkich oszustów z allegro jak narzie wyłapali więc albo w tym albo w przyszły roku dostanie do 8 lat :) i żeby go ciepło chłopcy w celi kochali - z całego serca mu życzę :)

I numer 1:
orfox
Zostałem oszukany przez tego złodzieja jak wszyscy. Mam jedynie nadzieję że trafi kiedyś na zaradniejszego od siebie. A tobie parchu jeden jak to czytasz życzę żeby za moją kasę którą ukradłeś kupili niebawem dechy na trumnę

Tak naprawde to powinni takiego zj.eba za jaja powiesić i łapy poobżynać!
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

co zrobic mial koles plan i go wykonal :P ale i tak najlepszy byl koles co to wysylal ziemniaki zamiast telefonow :P on wtedy sprzedawal jakies najnowsze telefony i zarobil pewnie ponad 10 tys. na tym :P . a tak wogole to jest to przynajmniej lepsze niz krazdziez przez dresow bo oni moge jeszcze pobic :( a tak jak czlowiek jest ostrozny to sie wystrzeze takich rzeczy ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
no_fear
Kontakt:

Post autor: no_fear »

he był jakiś czas temu w "Dzienniku" artykuł jak działają oszczuści na allegro...
1. zakładasz na lewe papiery internetowe konto (np mbank)
2. aktywujesz na lewy adres konto na allegro (znajdujesz skrzynke pocztową do której nikt już od dawna nie zagląda; wyjmujesz list od allegro z kodem aktywacyjnym)
3. nabijasz troche pozytywów tranzakcjami na błache kwoty
4. wystawiasz wieleee aukcji wieloooprzedmiotowych

i oczywiście cały czas biegasz po allegro tylko w kafejkach (za każdym razem w innej)

wypłacasz kase z konta i znikasz...
ot cała filozofia
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

jak ktos pierdolnieety to ma nauczke
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
Pi3tr0
Kontakt:

Post autor: Pi3tr0 »

koles poprostu est dobrym informatykiem i se zrobil sam te pozytywy (co do 2 linka) trudno zeby koles mial 802 strony pozytywow w 1 miesiac
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

no bez jaj... wspolczuje oszukanym kolesiom ale komentarze sie czyta przed transakcja... :( Jak mozna robic interesy z fagasem, ktory ma 700, czy 800 negatywow - w zasadzie same negatywy :P
"Words of wisdom - Full Face helmet"
no_fear
Kontakt:

Post autor: no_fear »

[quote="Pi3tr0"] (co do 2 linka) trudno zeby koles mial 802 strony pozytywow w 1 miesiac[/quote]

Pi3tr0 tak sie składa ze ten "koleś" to sklep działający od conamniej 4 lat!
Wiele razy u nich kupowałem i moge ich śmiało POLECIĆ!!! tyle, ze ich siedziba jest 300m ode mnie, wiec towar odbierałem osobiście...
Mają bardzooo duży obrót i niestety zdaza sie ze "umykają" im tranzakcje kabelka zakupionego przez allegro za 6zł ;-)

BTW mają 455 negatywów na 20117 pozytywów...
~koozak3~
Kontakt:

Post autor: ~koozak3~ »

gaar
Kontakt:

Post autor: gaar »

Niektóre Wsze teorie są śmieszne :-%

Jeżeli tak Was to interesuje - polecam lekturkę :

[url]http://newsroom.chip.pl/news_113405.html[/url]
kq
Kontakt:

Post autor: kq »

[quote="gaar"]Niektóre Wsze teorie są śmieszne -%

Jeżeli tak Was to interesuje - polecam lekturkę

[url]http//newsroom.chip.pl/news_113405.html[/url][/quote]

no właśnie miałem to samo napisać, bo tez dostaję news na skrzynkę ;-)
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

czasami z tymi komentarzami to są jaja jak skurwysyn, nie dla sprzedającego oczywiscie

dostalem negatywa za to ze koles nie policzyl przesylki i sztyca mu wyszla 70 zł ;( *****

albo koles wplacin w pon kase a we wtorek mnie wyzywa od zlodzieji ze nie wyslalem ramki ( a kasy na koncie brak)

albo koles nie napiesal do mnie kupil 2 ramki i oczekiwal ze dc w wymyslnym malowaniu mu na 2 dzien dostrcza ;(, potem zalozyl konto na falszywe dane, kupil 2 pitbulle ;(

takich ludzi powiinni zamykac, dzwonią dzieciaki i mowią takie rzeczy ze bym tego w zyciu sam nie wymysli ;(

czasami radze przymknąc oko
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

tak sobie czytam wpisy i dochodze do wniosku iz niektorzy to sa wybitnie nierozumni...
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
Czarnuch
Kontakt:

Post autor: Czarnuch »

konto mu juz zablokowali, a pozatym ja bym nic od takiego frendzla co mialby chodzby na 60 pozytywow 20 negow tym bardziej ze na negatywa mozna dac swoja argumentacje a on nic nie robil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A co do smiesznych aukcji to ostatnio byl do sprzedania boeing727 za 20000000 chyba ale usuneli aukcjie a co najlepsze koles mial 60 poytywow:D:D:D
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Eeee, niezły wał był...
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
satradza
Kontakt:

Post autor: satradza »

jaaaaaaaaaaa
ODPOWIEDZ