Rama GIANT IGUANA

mphiiz
Kontakt:

Rama GIANT IGUANA

Post autor: mphiiz »

Hi , mam rower wlasciwie do XC , zlozony na tej ramie i zauwazam , ze coraz mniej interesuje mnie ten styl jazdy.. Zastanawiam sie , czy z tym sprzetem da sie cos jeszcze zrobic , tzn. wymienic np. amor na jakis z wiekszym skokiem np. Black'a + zmienic jakies inne czesci i pozostac przy tej ramie, tylko czy ona wytrzyma srednie katowanie przez poczatkujacego ( male dropy , street ) i czy jest wogole sens robic taki upgrade? Moze od razu ja sprzedac.. ? Z gory thx za wszystkie odp.
mphiiz
Kontakt:

Post autor: mphiiz »

Ah , zapomnialem , to link do foty ramy : http://www.bikeman.pl/product_info.php/products_id/310
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

hmm jak nowa 800 to opchnij ja za 500 bierz point badz drag i bedzi lepiej niz bedziesz ta katowal....
www.mm-foto.pl
Prezes
Kontakt:

Post autor: Prezes »

na początku obojetnie czego byś nie kupił to i tak rozwalisz tak to bywa, jezdzij na tym narazie i zbieraj powoli kase na cos lepszego i za rok sobie kup jakąś porządną
gg 2566246

my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
kajdan
Kontakt:

Post autor: kajdan »

Super poskacz sobie na tej ramie tylko pls skacz w kasku i w ochraniaczach bo jak Ci pojdzie to nie chce miec Cie na sumieniu :p
P.S.Point jak na poczatek jest dobry
P.S 2. Jak bys kupil powiedzmy Street Legala to bys go nierozwalil, choc kto wie moze by Ci sie udalo he he
carvos
Kontakt:

Post autor: carvos »

siema
ja tez jezdze na iguanie street, od czasu do czasu probuje jakies lajtowe hopki i rama jeszcze zyje, a pare gleb juz zaliczylem. do streetu powinna ci wystarczyc ale jak nastawiasz sie na jakies duze dropy czy hopy to ja bym sie bal na tej ramie. pozdro
czy wy też macie zmarszczki na mosznie? :|
ODPOWIEDZ