Która rama najlepsza ?
-
- Kontakt:
Re: Która rama najlepsza ?
Zdecydowanie IH ! nie musi być po zaworowaniu aby fajnie chodził... Co do kąta hmmm jak kto woli ! Miałem Glory FR 2007 gdzie kąt główki to 66,5* ścigałem się na niej cały sezon... był to istny szatan , cały czas trzeba było walczyć z rowerem, a gdy kumpel dał mi się przejechać na IH w wiśle byłem pewien ze jade inną linia ponieważ nic nie trzepało , rower siedział stabilnie pod nogami a nie jak glory uciekała na wszystkie strony, Jedyny + glory to to ze była fajnie skrętna. Nie dawano przesiadłem się na summuma który ma kąt głowki 63* Był to dla mnie szok przy zmianie ale mimo tego ze nie ogarniam baja jeździ mi się zdecydowanie lepiej ( Niektórzy twierdza ze "czują" rower juz po tygodniu jazdy) no ja niestety potrzebuje na to 3-4 msc. Na Summumie mimo iż mam za twardą sprężynę czuje się jak bym jechał w zwolnionym tępie na wszystko jest czas i moge skupić się na zakręcie i innych przeszkadach... Podsumowując bierz IH ponieważ wsadzajac stery redukcyjne otrzymujesz 63* i topową maszyne do racingu
Giant glory 0 + mavic Ex 729+Hope Pro 2+ Boxx Team 2010
Tylko ja zjeżdżam pod góre
Tylko ja zjeżdżam pod góre