Spisek Rosjan!!!jasiek_krk pisze:Nie ma innej możliwości na stronie która ma tyle wejść co Pinkbike. No chyba że z wszystkich producentów napinaczy na świecie wybrali mała firmę z Polski tylko po to żeby zjechać ich produkt

Nie jestem fan boyem weeze, temat założyłem, bo akurat ja nie miałem inie mam żadnych problemów z weeze.. Co zrobić. Może wadliwą sztukę mieli. Bywa i tak.Ufik pisze:dziwie sie ze arthur najwiekszy fan boy weeze zlozyl tu taki temat
Do tej pory myślałem że testy są dla konsumentów. Chyba mylicie test z prezentacją. Producent może sobie wychwalać swój sprzęt w opłacanej prezentacji która może być traktowana jak reklama. Test ma za zadanie sprawdzenie ile w przechwałkach producenta jest prawdy.jasiek_krk pisze:A po co producentowi test który nie zachęca do kupna produktu? Pomyśl o tym po co robione są testy, czemu za ich publikację się płaci i czemu zazwyczaj treść testu jest zatwierdzana przez producenta części.
Gadanie. Sorry ale to prawie nigdzie tak nie wygląda. Testy w magazynach maja prawie zawsze opcje anulowania publikacji i nie robi to z niego prezentacji marketingowej. Recenzent pisze test. W miare obiektywnie pisze co o nim mysli i ty jako producent masz opcje nie zgodzic sie na publikacje. Nie wnikasz w treść testu wiec NIE JEST TO PREZENTACJA. To w bikeaction tylko były sytuacje, ze Kucbor jezdził na karpielu do testu, czy Waldo na NSiemuras pisze:Do tej pory myślałem że testy są dla konsumentów. Chyba mylicie test z prezentacją. Producent może sobie wychwalać swój sprzęt w opłacanej prezentacji która może być traktowana jak reklama. Test ma za zadanie sprawdzenie ile w przechwałkach producenta jest prawdy.
...i to jest najrozsądniejsza forma przygotowań do zakupów, dodał bym jeszcze śledzenie forów. A co do tematu. Za bardzo się przyzwyczailiście do tego że jak gdzieś pojawia sie artykuł o sprzęcie to musza być tam same hymny pochwalne. Nagle ktoś napisał co na prawdę myśli o sprzęcie i wszyscy są oburzeni. Akurat ten test jest o tyle ciekawy że dotyczy bardzo drogiego komponentu lansowanego jako super-pro-elo-high end, z którego wynika że lepiej kupić zwykłego Hussefelta (wiem przesadzam).Spaced pisze:Przepytaj 5-10 osób, najlepiej nie zwiazanych z firmą, które zapłaciły pelna cene to bedziesz miec pełny obiektywizm.
dodał bym jeszcze reviews na sicklines.comSpaced pisze:Długoterminowe testy sprzetu grawitacyjnego robi tylko dirt.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości