[Szklarska Poręba] XVI Festiwal Rowerowy
[Szklarska Poręba] XVI Festiwal Rowerowy
Czy ma ktoś jakieś info dotyczące tegorocznego festiwalu? Jakieś konkretne terminy? Trzeba urlopy rezerwować ... Z tego co wiem to Bike Action zbankrutowało, ale festiwal mimo to ma się odbyć.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Oj tam, czepiasz się. Jak się jeździ już któryś rok z rzędu to ma się sentyment i jest to swoista tradycja. Poza tym ogarnięcie wielkie festiwalu nie jest dla mnie najważniejsze ... ważny jest klimat. Ja mam zamiar spędzić wakacje 10-cio dniowe w górach, z czego większa część będzie na czeskich trasach, a jako odpoczynek - festiwal 

Niestety strona nie dziala...
KaKTuSSS Popieram. Troche festiwal sie popsul ale najwazniejszy jest czas spedzony w gorach na rowerze, klimat , zajawka , znajomi spotykani co roku. Oby w tym roku znow byla trasa ta sama co w 2011 (ewentualnie jakies poprawki). Szkoda tylko ze pan z budki nie chcial premii 200 zl za wpuszczanie grupki rowerzystow na wyciag. Szkoda , ze w zeszlym roku nie pojechalem na Szrenice... niestety troche zaniemoglem :P
Skad masz taka informacje , ze podobno ma sie odbyc ? ;> Wiesz moze czy lech nadal chce sponsorowac festiwal ?
Spaced Vaio fest w Kluszkowcach ciekawie sie zapowiada
Oby w kalendarzach , widnialy obie imprezy rowerowe. Jesli finanse i czas pozwola to zjawiam sie na obu tych imprezach!
KaKTuSSS Popieram. Troche festiwal sie popsul ale najwazniejszy jest czas spedzony w gorach na rowerze, klimat , zajawka , znajomi spotykani co roku. Oby w tym roku znow byla trasa ta sama co w 2011 (ewentualnie jakies poprawki). Szkoda tylko ze pan z budki nie chcial premii 200 zl za wpuszczanie grupki rowerzystow na wyciag. Szkoda , ze w zeszlym roku nie pojechalem na Szrenice... niestety troche zaniemoglem :P
Skad masz taka informacje , ze podobno ma sie odbyc ? ;> Wiesz moze czy lech nadal chce sponsorowac festiwal ?
Spaced Vaio fest w Kluszkowcach ciekawie sie zapowiada

Na kilku portalach są wydarzenia, np. tu http://www.czasnarower.pl/wyscig/1571 Poza tym, kiedy BA jeszcze istniało to koledzy z tej firmy odpisywali jeszcze na maile. Ostatni mam z połowy grudnia i wtedy pisali, że będzie na 100%, tyle że nie potrafili podać konkretnego terminu, chcieli też zrobić dwułikendowy. No nic, zobaczymy, może jakiś lokals się wypowie, co ma info ze źródła.
Ja jezdzilem jako dzieciak 4-5 lat ale teraz to popijawa jest. Odłóż hajs w tym roku w europie jest crankworx albo pojedz na chatel air style. W sumie oba blisko siebie to oba mozna zaliczycKaKTuSSS pisze:Oj tam, czepiasz się. Jak się jeździ już któryś rok z rzędu to ma się sentyment i jest to swoista tradycja. Poza tym ogarnięcie wielkie festiwalu nie jest dla mnie najważniejsze ... ważny jest klimat. Ja mam zamiar spędzić wakacje 10-cio dniowe w górach, z czego większa część będzie na czeskich trasach, a jako odpoczynek - festiwal

Ja jezdzilem jako dzieciak 4-5 lat ale teraz to popijawa jest. Odłóż hajs w tym roku w europie jest crankworx albo pojedz na chatel air style. W sumie oba blisko siebie to oba mozna zaliczyc
Tyle w temacieJak się jeździ już któryś rok z rzędu to ma się sentyment i jest to swoista tradycja. Poza tym ogarnięcie wielkie festiwalu nie jest dla mnie najważniejsze ... ważny jest klimat.

Jeszcze nie wiadomo czy w ogóle odbędzie się festiwal, a Ty pytasz o wyciąg ....A wiecie czy moze puszczą na wyciąg z rowerem poza festiwalem???
z rowerem poza festiwalem puszczą Cię do średniej stacji jak kupisz bilet za prawie 2 dychy
nie ma w szklarskiej żadnych karnetów wieloprzejazdowych w sezonie letnim. I ciężko się dogadać w jakkolwiek inny sposób bo wszyscy mają to w d%p&e. Inna sprawa ,że stary wyciąg wjezdza do średniej stacji dłużej niż crossowcy okrężnym szutrem 

Nieoficjalnie moge potwierdzić, że festiwal będzie miał miejsce w dniach 15 - 19 sierpnia.
W tym roku po raz pierwszy będziecie mogli zasmakować również prawdziwego enduro - czyli pot, krew i łzy
ponieważ przewidujemy tam jedna z naszych edycji Enduro Trophy.
Strona festiwalowa ma ruszyć niebawem, więc będzie wiadomo wszystko ze szczegółami.
Z naszej strony zapraszam również na część wystawową gdzie będzie się można zapoznać z nasza ofertą i oblookać kilka testówek. Link w stopce
W tym roku po raz pierwszy będziecie mogli zasmakować również prawdziwego enduro - czyli pot, krew i łzy

Strona festiwalowa ma ruszyć niebawem, więc będzie wiadomo wszystko ze szczegółami.
Z naszej strony zapraszam również na część wystawową gdzie będzie się można zapoznać z nasza ofertą i oblookać kilka testówek. Link w stopce