[Bochnia] Solny Downhill ZOSTAŁA ODWOŁANA
no cóż, to ja sobie ponarzekam, cholera jasna, jak już się zebrałem żeby dobrze zacząć sezon to impreza odwołana, mam nadzieję że to nie G-shock nawalił bo jeszcze się dowiem czy mogę mojego wymienić na Timexa Expedition... G-shock?
Małe pocieszenie w tym że może to być dobra okazja żeby sobie zimą pojeździć trochę o ile sprzęt nie będzie serwisowany akurat.
Małe pocieszenie w tym że może to być dobra okazja żeby sobie zimą pojeździć trochę o ile sprzęt nie będzie serwisowany akurat.
-
- Kontakt:
Re: [Bochnia] Solny Downhill ZOSTAŁA ODWOŁANA
Prosiłbym o to aby się nie przerzucać nazwami firm itd. bo to nic nie zmieni. Skoro już temat G-shocka został poruszony, to wspomnę tylko że wspópraca z nimi jest wzorowa.Paul pisze:no cóż, to ja sobie ponarzekam, cholera jasna, jak już się zebrałem żeby dobrze zacząć sezon to impreza odwołana, mam nadzieję że to nie G-shock nawalił bo jeszcze się dowiem czy mogę mojego wymienić na Timexa Expedition... G-shock?
Tomku!, nic się nie stało
;)
Zabiegany za kasą na start byłem, a wiem że pod koniec sezonu z tym nie będzie problemu
:)
Może kilka osób będzie niezadowolonych, ale za to jaką klasę możemy pokazać tacy rozpędzeni i w 100% formie po sezonie
:D
W takim razie do zobaczenia pod ziemią za te ok. pół roku
ps.
tatuator Byłeś w zeszłym roku ????

Zabiegany za kasą na start byłem, a wiem że pod koniec sezonu z tym nie będzie problemu

Może kilka osób będzie niezadowolonych, ale za to jaką klasę możemy pokazać tacy rozpędzeni i w 100% formie po sezonie

W takim razie do zobaczenia pod ziemią za te ok. pół roku

ps.
tatuator Byłeś w zeszłym roku ????
Slavvduro
-
- Kontakt: