Czytam temat od początku ale się nie wypowiadałem, teraz sie wypowiem

A więc tak, też mam problemy z kolanami a konkretniej z jednym, z prawym.
No i powiedzieć mogę, że moje kolano to zagadka, byłem najpierw u jednego ortopedy, przepisał leki i nie pomogło, następnym razem przepisał inne leki, nie pomogło, następnym razem "wyssał" mi "wodę" z kolana ale "normalne" kolano miałem do hmmm, wieczora/rana... Później znów okrągłe kolano... i miałem nadal brać jakieś leki i smarować jakimś żelem. U niego robiłem badania krwi i prześwietlenie na których zresztą nic nie wyszło. Następnie z tym lekarzem się coś stało, chyba miał zawał nie pamiętam już. Poszedłem do innego, pooglądał, popatrzył, wode ściągnął i badania krwi, woda naszła spowrotem już wieczorem. Wyniki, nic nie wyszło, stwierdził, że tutaj nie ma aż tak dużo wody ale jest bardzo duży obrzęk, zalecił rezonans magnetyczny, terminy jak zwykle z kosmosu ale udało się zrobić wcześniej i co? Nic, na rezonansie również nic nie wyszło, lekarz już nie wie co może byc, kazał nie obciążać kolana, najlepiej chodzić tylko na wyprostowanej nodze. Minęło trochę czasu, nie aż tak dużo chyba ok tygodnia, nie pamiętam już i kolano było w miarę normalne ale nie na zbyt długo... Później wizyta prywatnie i nie dowiedziałem się w sumie praktycznie nic oprócz tego, że mam 100zł mniej w portfelu... Następnie kolejna wizyta prywatnie tym razem nie w moim mieście, u lekarza który kiedyś usuwał łąkotkę mojemu tacie oraz wykonywał jakiś zabieg mojej mamie, też na kolano. Ale w tym wypadku również się za dużo nie dowiedziałem, powiedział mi tylko coś w stylu: on już ma taką budowę ciała, jest wysoki i szczupły przez co stopy schodzą mu się do środka, przez co kolano "nie idzie" symetrycznie czy jakoś tak... Za to polecił mi jakieś wkładki do butów za 300zł

oraz powiedział, że można by było wstrzyknąć w kolano to "smarowidło" o którym mówi
misio_de . I w sumie jak by nie patrzeć kolano mam nadal "okrągłe" ostatnio jest chyba trochę gorzej niż było wcześniej, częściej przeskakuje, czasem zaboli przy tym "przeskoku" etc... Niedawno mama była u jakiegoś lekarza który polecił "Doppel herz aktiv Na stawy, suplement diety Glukozamina + chondroityna" Póki co miałem brać 2x po jedzeniu przez miesiąc, 3 dni temu skończyłem, teraz miesiąc przerwy a później 2 miesiące po jednej tabletce. Zobaczymy czy to coś da. Mam nadzieję, że wszystko napisałem w miare jasno i przejrzyście