Kenda czy Ninja :]

~koozak3~
Kontakt:

Post autor: ~koozak3~ »

flame jest ładna:) a co do kenda vs. ninja to tylko kenda fakt że na mo0krym nie trzyma sie super ale na suchym xtra!!! ninja jest tak długo ze jej niema po 2 dniach streetu!!!!

Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

a propo zdejmowania NINJI to ściągnołem z VUELTY DH dopiero jak połamałem drut w oponie :/
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
Kret
Kontakt:

Post autor: Kret »

NINJA NINJA i jeszcze raz NINJA, mialem kende i i duzo sie na nia naklalem, latwo zlapac snake`a a i przyczepnosc sredniawa, a ninja jestem zachwycony jedyne co moge jej zarzucic to waga, ale bardzo dobrze mi sie sprawuje, nie ma problemu z jezdzeniem przy niskim cisnieniu, przyczepna na morkych nawierzchniach, wysoka (wiec troche amortyzuje) uzywam jej do dirttu/streetu. Sciaga sie bez duzego problemu trzeba miec najlepiej lyzki do sciagania opon
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

Nie potrafie Ci powiedziec nic o Kendzie, ale powiem Ci troche o Ninjy. Wszystko jest ok dopuki deszcz nie pada i śnieg nie lezy. Na suchym asfalcie trzyma sie nawet nieźle. Na deszczy trzeba uważac na zakrętach, bo możesz zaliczyć glebe na bok. Jeździłem po śniegu, z przodu miałem nokiana nbx 2.5 a z tyłu Ninje 2.35. Tył wyprzedzał przód. Zmieniłem, na tył wsadziłem nbx'a a na przód dałem ninje. Tył przodu nie wyprzedzał ale były motywy, że przód uciekał w bok i gleba. Nie kupuj Ninjy :)
Kret
Kontakt:

Post autor: Kret »

mialem kende i sie slizgala masakrycznie zaliczylem niejedna glebe przez nia, a moja ninja daje sobie rade nawet na morkym predzej mi ucieka przod (tam jest kenda) niz tyl sie uslizguje(tam jest ninja ;])
Xprot

Post autor: Xprot »

kendy to szmaciaki, wogole nie kupie juz takich.... przejebane miec takie opony ninja nawet jak ma te same wady co kenda to wygrywa z nia conajmniej tym ze nie lapiesz snejka (w mojej opini trzymaja sie niebo lepiej)
_Michał_
Kontakt:

Post autor: _Michał_ »

Hehe i co tu teraz wybrać?? kogo posłuchać??:] ale na tył wezme chyba jednak Ninje a na przód Nevegala. Thx za wypowiedzi.
freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

2000,- sie nalezy :]
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

jak juz mowilmy o najleprzych gumach to nimi sa nkokiany gazzalodi
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
ODPOWIEDZ